A spus adevarul despre castigatorul FERMA 2020

Lucian Viziru s-a retras de câțiva ani din viața publică deși a avut o carieră strălucită de actor și cântăreț. A avut parte de roluri importante în telenovele produse de PRO și deși s-a lansat în media înaintea lui Augustin, Lucian a ales să iasă total din spațiul public și a ales să fie antrenor de tenis. Deși poate părea surprinzător, tenisul este o tradiție în familia lor.

Ce mai face Lucian Viziru?
Lucian Viziru este și acum în mintea celor care i-au fredonat melodiile și au urmărit cu sufletul la gură rolurile sale din „Inimă de Țigan, „Regina” sau „Lacrimi de iubire”. Acesta l-a atras și pe fratele său Augustin Viziru în media și chiar au jucat împreună, dar au fost în 2019 și concurenți la Ferma vedetelor.

Contactat de reporterii HUFF.ro, Lucian Viziru spune că acum se ocupă intens de marea sa pasiune tenisul, moștenită de la marele tenis man Gheorghe Viziru, fost campion național și component al echipei naționale de Cupa Davis. Gheorghe „Gogu” Viziru a avut un frate geamăn, alături de care a câștigat proba de dublu a Campionatelor Mondiale Universitare. La un moment dat, Gheorghe Viziru a făcut echipă la dublu și cu Ion Țiriac.

Este tare mândru de fratele lui și de faptul că acesta câștigat 50.000 de euro la „Ferma orășeni versus săteni”, dar n-are niciun gând să revină în media.

„Îmi este foarte bine în lumea sportului. Am ocazia să întâlnesc talente extraordinare și am o bucuria imensă când cei pe care-i antrenez câștigă competiții”, a declarat Lucian Viziru.

Augustin și Lucian Viziru au o relație foarte apropiată, dar câștigătorul Ferma 2020 este trist că fratele său nu mai vrea să iasă în spațiul public, considerând că este un talent care are ce să ofere publicului, dar nu mai vrea să o facă.

Augustin Viziru a dezvăluit că și azi lumea îl confundă cu Lucian, oriunde se duce. „El e un brand și e păcat, pentru că are ce da românilor”, a mai spus Augustin Viziru.

Despre relația cu fratele său, Augustin ar muta munții din loc pentru Lucian:

„Relația cu fratele meu este una ciudată. Dacă cineva, vreodată, zice ceva rău de fratele meu iau un munte, îl mut și-l aduc înapoi și-l mai iau o dată, îl mut și-l aduc înapoi. Pentru că așa am fost crescuți în familie. Numai că drumurile noastre s-au separat un pic, eu sper să se reîntâlnească, pentru că el a renunțat complet la viața publică. Nu-l mai interesează viața publică, dar eu tot sper să-l aduc înapoi”, a spus Augustin Viziru.potrivit dailynews

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds