Ce note a luat Viviana Sposub la BAC:

Viviana Sposub se numără printre cei patru concurenți care au ajuns în marea finală a show-ului „Ferma. Orășeni vs săteni”, difuzat la Pro TV, și se luptă acum pentru titlul de „fermierul anului”, dar și pentru marele premiu de 50.000 de euro.

După ce a debutat în televiziune prezentând rubrica „Meteo” la Antena 1, Viviana a acceptat o nouă provocare pe plan profesional, alăturându-se echipei „Vorbește lumea”, de la Pro TV. În „Ferma”, show-ul la care participă de câteva luni, viața Vivianei a luat o întorsătură neașteptat de frumoasă când l-a întâlnit pe George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan. Viviana și George se bucură acum din plin de povestea minunată de dragoste pe care o trăiesc, cei doi formând unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc.

Viviana nu numai că este o prezență încântătoare pe micile ecrane, dar are și un talent mai puțin cunoscut de public, muzica, iar în timpul liceului a participat la diverse concursuri de muzică, unde a fost premiată.

Tânăra a absolvit Liceul de Artă „Ștefan Luchian” (profil muzică) din Botoșani și a luat BAC-ul cu note foarte bune – 9,6 la proba de Limba și literatura română, 10 la Istorie, 10 la Logică și argumentare – , obținând media de admitere de 9,86, medie cu care ocupa locul 10 la nivelul județului Botoșani în acea perioadă, potrivit botosaninews.ro. Viviana a fost desemnată „Miss Boboc” în 2012, iar pe toată perioada liceului a participat pe post de prezentatoare la diverse evenimente, dar și la mai multe concursuri muzicale, printre care Eurovision Junior.

După liceu, Viviana a absolvit Intact Media Academy și Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative.potrivit online-news

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds