Viviana Sposub făcută de ruşine: „E o falsă”

Încă un scandal la Ferma. Orășeni vs Săteni. Elena Chiriac nu a mai suportat și a pus-o la zid pe Viviana Sposub, iubita lui George Burcea. A spus că e falsă și că a trebuit să se machieze și să se coafeze înainte de a se pune în pat cu George Burcea.

Elena Chiriac avea să piardă duelul cu Viviana, în urma voturilor, iar la scurt timp a răbufnit. A spus că Viviana nu ar fi meritat să fie în ferma și că se află acolo datorită lui George Burcea. „A fost falsă! Ea se culcă machiată! Nu are încredere în ea. A zis că trebuie să se coafeze și să se machieze, înainte să se pună cu George în pat! Am zis că nu-i posibil așa ceva”, a fost reacția Elenei.

Imediat și fanii emisiunii și-au dat cu părerea. ”Păi și nu are dreptate Elena? Să fim serioși, Vivi a fost ce mai mare putoare în fermă și a beneficiat de toate avantajele pe care le putea da PRO numai să o mai țină la pupăcit, credeau că poate, poate face ce a făcut Pastramă cu Brigitte anul trecut și mai fac și ei o filmare pentru audiență…Forță Elena astă seară, vreau să văd cum o dai afară și pe parașuta de Lesko și pe luptatorul lui pește prăjit Andrei!”, ”Toate fetele din casă s-au machiat, și Lesko, ce rău a făcut Viviana dacă vrea să se aranjeze. Elena nu s-a certat cu Andrei că nu a lăsat-o să se machieze ca să facă treabă la animale!!? Eu cred că Elena daca era un pic mai harnică si nu căuta ceartă cu ceilalți din casă, acum ar fi avut aliați în fermă.”

”Ce copil oameni buni, îi tot dați zor că e copil, voi chiar nu vedeți cât de matur vorbește, gândește, bea, fumează, dacă era un copil nici nu avea curaj să se înscrie într-un concurs plin cu atâtea provocări. Să fim serioși, nu arată și nu gândește deloc ca un copil”, ”Bravo, Elena!!!!! Iubesc tinerii verticali și demni! Păcat că trăiesc într-o lume de actori sforari, musculoși care cerșesc, dive expirate și mitocani buni de slugă! Sper ca umiliți și jigniți, tinerii să demonstreze că respectul se câștigă și nu se impune, că poți realiza lucruri mari și sub tirul celor ce se cred superiori doar prin aranjamente. Succes în viață, Elena, și nu te lăsa! Va trece și vremea lor!”, sunt câteva dintre comentariile fanilor emisiunii.potrivit online-news.r

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds