Bianca Drăgușanu, mesaj subtil pentru Irinel Columbeanu? Ce spune vedeta despre averea pierdută a fostului milionar: „Karma”

Bianca Drăgușanu a postat unele mesaje subliminale pentru fostul milionar Iirinel Columbeanu, după ce acesta s-a luat singur la „roast”, în urmă cu doar câteva zile.

Vedeta și-a exprimat parcă și părerea despre pierderea averii fostului om de afaceri, iar fanii imediat și-au dat cu părerea legat de acest lucru.

În prima postare care le-a dat de gândit internauților Bianca Drăgușanu a postat un tigru, dar și un mesaj care sună astfel: „Mai periculos decât omul tău e omul care se preface că e bun”. Un alt cuvânt, care sigur dă mult mai multe de gândit, este „Karma” adăugat de blondină pe fotografia postată pe Instagramul ei.

Bianca Drăgușanu, mesaje subtile pentru Irinel Columbeanu
Prietenii din online ai blondinei au considerat că acest mesaj este pentru fostul milionar, a cărui avere de 90 de milioane de euro s-a evaporat ca prin magie. Mai mult, printre glumele făcute de

Irinel Columbeanu în cadrul emisunii IUmor de pa Antena 1, fostul soț al Monicăi Gabor a făcut o referire și la fosta parteneră a lui Alex Bodi, restul însă fiind autoironii.

“Sunt Irinel Columbeanu și mă puteți recunoaște după Bentley. Adică sunt eu, omul fără Bentley. Ciudată e viața asta, te pune în cele mai interesante poziții. Bianca Drăgușanu ar putea să confirme această idee”a spus afaceristul în cadrul show-ului.

Și că tot vorbeam despre magie, următoarea postare făcută de blondină se referă la un mesaj subliminal pntru cei care o critică neîncetat, care, tradus din engleză, sună astfel: “Sunt magie și putere, sunt aici să trăiesc, să râd, să iubesc, să celebrez, să mă dezvolt și să contribui. Eu sunt magie și putere, iar în această amintire, eu sunt liberă!”.

Ce relație are Bianca Drăgușanu și Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu

Este bine cunoscut faptul că Bianca Drăgușanu și Monica Gabor nu se prea înțeleg, deși prietenia care o leagă pe blondină de Ramona, sora fostei soții Columbeanu, este una foarte puternică.

Mai mult, cele două mai au ceva în comun, mai exact pe Mădălina Apostol, iubita milionarului Nick Rădoi.

În trecut, Mădălina a jutat-o foarte mult pe Monica, mai ales în perioada în care aceasta fusese evacuată din vila de la Izvorani și lăsată fără nici un ban în buzunar.

La rândul ei, și Bianca Drăgușanu și-a găsit un adevărat sprijin pe umărul Mădălinei Apostol, care i-a fost alături iemdiat după despărțirea furnunoasă de fotbalistul Adrian Cristea. scrie spynews.ro

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds