Celebra clarvăzătoare Maria Ghiorghiu a făcut un anunț șocant. Se anunță un cutremur devastator!

Anunț șocant pentru români! Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a făcut un anunț devastator. Cea care a prevestit tragedia de la clubul Colectiv, a spus de curând, că în România va urma un cutremur puternic, care va provoca dezastre majore.

Celebra clarvăzătoare Maria Ghiorghiu a făcut un anunț șocant. Se anunță un cutremur devastator!
Clarvazătoarea celebră care a prevestit și tragedia de la Colectiv, Maria Ghiorgiu a anunțat că România va avea parte de o adevărată catastrofă. Mai exact, Maria Ghiorgiu a spus că se va produce un cutremur devastator. De multe ori, celebra clarvăzătoare povestește pe blogul său, lucrurile care i se arată. De data aceasta, susține că se va produce un cutremur foarte mare, care va produce pagube materiale și numeroase victime. Aceasta a descris în detaliu ceea ce a văzut și i-a anunțat cu îngrijorare pe oameni despre pericolul ce va avea să apară. „În aceasta dimineata ,desi eram preocupata cu alte treburi prin casa,aud un glas care ma intreaba:„Nu-i asa ca ai prevazut un Cutremur foarte mare! Ai prevazut!Apoi ,vad o incapere inspre Sud ,posibil Sud – Est,unde la un birou stau doua tinere de vorba. Cea care ma intrebase era bruneta s i cu parul lung si ondulat.Ma priveste trista in ochi ,apoi,imi spune sa privesc spre stanga sa,inspre Sud,clipa in care,vad numai blocuri daramate,strazi cu munti de moloz.Era o adevarata si cumplita CATASTROFA !Pe ici colea se mai vedea cate un bloc de locuinte in picioare sau cate un perete al blocului.. Un DEZASTRU !, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său.

Un cutremur devastator se va produce în România
Mai departe, celebra clarvăzătoare Maria Ghiorghiu i-a anunțat pe români că în viitorul apropiat va avea loc un cutremur puternic, dar nu se știe când. „Dragii mei,eu nu stiu unde sau cand anume va veni acest Cutremur foarte mare,datoria mea a fost sa scriu in doar cateva minute ceea ce mi s-a grait si mi s-a aratat. Voi reveni cu amanunte,daca le voi avea la un moment dat,adica,de Sus de la DUHUL CEL PREA SFANT!” a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul său.

Cel mai mare cutremur petrecut în ultimii ani, a avut loc în Buzău, având magnitudinea de 5,8 grade pe scara Richter, mișcarea tectonică, resimțindu-se și în București. Specialiștii sunt de părere că zona Vrancea este un stadiu final al unei foste zone de subducție.

Maria Ghiorgiu a prevestit incendiul din Clubul Colectiv
Maria Ghiorgiu a prezis incendiul devastator din clubul Colectiv, care a ucis 65 de suflete. Clarvăzătoarea a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care anunța o adevărată catastrofă. Astfel, incendiul devastator din Colectiv s-a produs în noaptea de vineri 30 octombrie 2015, în interiorul unui club situat în sectorul 4 al Capitalei, într-o fostă hală a fabricii Pionierul. Incendiul s-a produs în timpul concertului trupei Goodbye to Gravity, cu ocazia lansării unui nou album. Focul s-a aprins din cauza artificiilor care au fost folosite în timpul concertului.

În urma incendiului, 30 de persoane au murit în interiorul clubului, iar în zilele ce au urmat alte 35 de victime ale incendiului au murit, majoritatea din cauza infecțiilor nosocomiale din spitalele din București.potrivit  redactia.ro

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds