Rune Voropchievici pentru anul 2021. O zodie intră sub protecție divină

Numerologul Mihai Voropchievici a spus sâmbătă, la interviurile Spectacola de weekend, care sunt veștile anului 2021 pentru fiecare semn zodiacal în parte.

Celebrul numerolog a mărturisit că urmează un an plin de provocări pe majoritatea planurilor, dar și de oportunități unice, pe care nativii sunt sfătuiți să nu le rateze.

Mihai Voropchievici a adăugat că anul 2021 va fi foarte diferit față de anul care se încheie, în care s-au impus multe restricții, urmând un an marcat de expansiune și libertate.

Rune Voropchievici pentru anul 2021
Berbec

Se anunță schimbări foarte importante în mediul casnic, acasă. Aceste schimbări vin foarte rapid pentru ei, poate chiar la începutul anului, așa că trebuie să se pregătească.

Taur

Taurii trebuie să se relaxeze și să își scoată din cap ideile cum că o rudă, un apropiat se confruntă cu probleme grave de sănătate, așa că trebuie să elimine obsesiile. Se anunță un an de relaxare pentru Tauri.

Gemeni

Gemenii au un an extraordinar, cu vești bune, cu bani, cu sume surpriză și cu anumite cadouri surprize. Se anunță un an foarte fericit pentru nativii din zodia Gemeni.

Rac

Racii au un an de muncă, tot ce consolidează este spre beneficiul lor, dar vor fi nevoiți să își consolideze statutul pe mai multe planuri, în familie, în societate, la serviciu, pentru a putea triumfa.

Leu

Leul are un an tumultos, va fi în permanent în dispute și bătălii cu cei din jur, dar runa îl liniștește. Încetați cu impulsivitatea pentru că tot voi câștigați dacă sunteți calmi, așa că nu vă agitați pentru nimic.

Fecioară

Fecioara are un an de protecție în toate planurile. Zodia Fecioară intră pe Protecție Divină și va avea foarte mult noroc în ceea ce întreprind, dar sunt sfătuite să fie temperate.

Balanță

Pentru Balanță se anunță anul dragostei. Toate persoanele importante se gândesc la ei și toți îi voi ajuta pe nativii din Balanță cu cadouri și oportunități. Cei din jur au o pondere foarte mare în beneficiul lor.

Scorpion

Scorpionii au un an de mister și vor afla tot felul de secrete importante care vin asupra lor cu marcaje foarte puternice, le pot schimba viața, în funcție de ce au făcut în anul precedent.

Săgetător

Săgetătorii au parte de câștiguri majore pe plan financiar, profesional, sentimental. Se ivesc oportunități de toate felurile, având parte de protecție multidimensională.

Capricorn

Capricornii au un an de multă muncă și plin de agitație. Sunt încăpățânați, iar atitudinea lor mai puțin maleabilă nu va fi spre beneficiul nativilor din zodia Capricorn.

Vărsător

Vărsătorii sunt sfătuiți să aibă răbdare pentru că aceasta îi va învăța foarte multe lucruri. Norocul este de partea Vărsătorilor care sunt înarmați cu multă calmitate și care se temperează.

Pești

Peștii au un an de călătorii, se plimbă în permanență. Este un an în care trebuie să se pregătească pentru explorare, să experimenteze și să învețe lucruri noi. scrie fanatik.ro

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds