DE CE a fost 0m0rat Ceausescu fix in seara de Craciun cand românul ca orice om normal la cap nu omoara nici porcul…

DE CE a fost 0m0rat Ceausescu fix in seara de Craciun cand românul ca orice om normal la cap nu 0m0ra nici porcul…
Daca Ceausescu nu era 0m0rat, ar fi urmat un firesc AVANT! La ora actuala eram undeva la nivelul Frantei, Spaniei, Germaniei poate, dar prostul nu vede asta…

Postarea asta e special pentru cei care nu vad ca 99% din tot ce vezi cu ochii s-a CONSTRUIT pe vremea raposatului. Datorita lui, si nu va putea fi niciodata nici macar ZUGRAVIT de nici unul de la ilici incoace! Postarea e pentru cei care nu vad ca dupa 1989 s-a distrus, s-a demolat, s-a FALIMENTAT o intreaga economie care DUDUIA, fabrici, uzine, combinate au fost facute PRAF! O tara facuta PRAF!
Dupa 1989 din producatori ne-am transformat in simpli CONSUMATORI, acu producem un rahat, doar birturi, ABC-uri (mici magazine) si…cam atat!

Ca sa intelegi cum stau lucrurile…de ex eu sunt „Westu”… iti fac varza tractorul cu care tu iti lucrezi pamantul…tractor pe care tu ai reusit sa-l ai tot prin SACRIFICII nu?? Nu ti-a cazut din cer. Prin sacrificii deci. Exact ca perioada aceea de „sacrificii” de pe vremea raposatului. Si ti-l fac praf fix cand reusesti sa te achiti de „datorii”…Cum te simti ha?

Tu ajungi sa nu mai produci NIMIC… Nu prea mai ai mancare… Cred ca te roade stomacu’ nu??

Atunci, tu ramai la cheremul meu…Eu iti vand mancarica, legume, toale, cand vreau eu, la ce calitate vreau eu. Legume preferabil Monsanto, ca doar eu sunt „Westu” nu? Ca asa vrea muschiu meu! Si la ce pret vreau EU. Deci DEPINZI DE MINE pentru ca doar eu produc, iar tu doar CONSUMI…tu nu mai produci NIMIC!

Sau pot chiar sa te impusc ca pe Ceausescu…fix dupa ce ti-ai achitat ultimele „datorii”… Trimit pe unu ca ilici, sa te impuste, sa ii prosteasca pe copiii tai, ca tu esti un om rau, ca TU esti criminalul, nu eu, si ca ai strans cureaua „din rautate”, ca ai vrut sa-ti flamanzesti copiii, cand de fapt tu ai facut acele sacrificii (ratii, etc) pentru ca sa poti sa achiti cat mai repede acele datorii, ca sa ai acel tractoras…acu pricepi ma?

Ba mai mult, dupa ce iti fac praf tractorasu, te si ANGAJEZ (cu salar minim pe economie) sa dai la sapa sau sa conduci tractorul MEU! Acu pricepi cum stau lucrurile? Produci, esti stapan pe tine! Esti doar un simplu consumator? Atunci esti sclavul celor care PRODUC!

Deci dragii mei, daca vreti sa aflati care sunt tradatorii, infiltratii e f.simplu: ori sunt pro Hamericani, ori pro rusi, ori ANTI Ceausescu!

Daca Ceausescu nu era omorat, ar fi urmat un firesc AVANT! La ora actuala eram undeva la nivelul Frantei, Spaniei, etc dar prostul nu vede asta, citeste porcariile debitate de infiltrati, de tradatori, straini de neam si tara, de „formatori de opinie” care spun ca vezi doamne ce rau a fost pe vremea lui Ceausescu! Dar el punea tiganii la munca, e uite ca acu ne conduc jidanii si tiganii…deci nu pot sa cred ca majoritatea nu e in stare sa vada lucrul asta, si e MANIPULATA de postaci pro Hamericani de ex!

Ceausescu a spus clar, romanii sunt stapani pe tara lor, pe bogatiile si pe resursele lor! Dati un clik pe link asta sa vedeti cum la minutul 06.40 in filmulet, un chior, unul din tradatori ne vinde tara, si incearca sa ne bage in cap ca CEDAREA DE SUVERANITATE!!! e de fapt un lucru FIRESC! Ma minunez si ma crucesc!

Sursa: http://dorcalator.biz

 

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds