După ce s-a tot spus că div0rțează, Anamaria Prodan a dat VESTEA

Anamaria Prodan a scris o carte autobiografică, iar pe 17 decembrie 2020 a avut loc marea lansare. Vedeta a avut mari emoții mai ales pentru că evenimentul a avut loc cu ocazia împlinirii vârstei de 48 de ani. Cartea este cadoul ei pentru cei care o îndrăgesc și îi urmăresc activitatea.

Cartea autobiografică a Anamariei Prodan se numește Da, sunt cea mai bună!.

Vedeta a avut și continuă să aibă o viață tumultoasă, plină cu de toate, motiv pentru care a considerat că merită să lase în urmă ceva din ce trăiește ea.

Cartea are două volume, în care Anamaria Prodan vorbește despre familia ei numeroasă, dar și despre cariera sa pe care a construit-o într-o lume a bărbaților. Prima parte conține 308 de file, iar cea de-a doua conține 288 de pagini. Prețul volumelor este de 200 lei.

Cum era de așteptat, în cartea sa autobiografică, Anamaria Prodan a scris și despre soțul ei, Laurențiu Reghecampf, pe care l-a lăudat în fel și chip.

”El, un tip de un bun-simț incredibil, care vorbea numai când trebuia, un neamț veritabil, conform rădăcinii numelui pe care îl poartă, de o tenacitate și de-o voință rară, care, atunci când își pune ceva în cap, trebuie să se întâmple”, a scris impresara despre soțul și tatăl copiilor ei.potrivit online-news.