Smiley a făcut o dezvăluire inedită. Ce a spus cântărețul despre nunta cu Gina Pistol:

Smiley și Gina Pistol se pregătesc să devină părinți pentru prima oară, iar cei doi abia așteaptă să își întâlnească fetița, ce va veni pe lume în luna martie. Pe lângă faptul că viața lor se va schimba total, artistul a făcut acum și o dezvăluire despre nunta cu aleasa lui.

Smiley și Gina spuneau totul despre sarcină într-un videoclip postat pe Youtube. Pe atunci, ei vorbeau despre faptul că vor deveni părinți, dezvăluiau se…xul bebelușului, dar vorbeau și despre cum s-au cunoscut și ce iubesc cel mai mult unul la celălalt. Iată că timpul a trecut repede, iar fetița lor va veni pe lume în curând, așa că toată lumea se întreabă dacă aceștia se vor căsători.

În cadrul podcastului realizat de Damian Drăghici, cântărețul a vorbit și despre o posibilă ceremonie, insistând asupra începutului relației dintre el și prezentatoarea de televiziune: „Cu Gina Pistol nu a fost o dragoste la prima vedere. (…) Nu exclud căsătoria.”

Smiley abia așteaptă să devină tătic, așa că acesta se pregătește din greu pentru venirea bebelușului pe lume. Invitat la emisiunea ‘Vorbește lumea’, difuzată la PRO TV, cântărețul făcea în trecut dezvăluiri emoționante despre nașterea fetiței, explicând că el și Gina Pistol au cumpărat tot ce este nevoie.

„Sunt pe ultima sută de metri, la ultima strigare. Încep să devin din ce în ce mai entuziasmat de ce urmează. Cred că sunt pregătit. Habar nu am ce mă așteaptă. Sunt entuziasmat să o cunosc. Nu știm exact când se va naște, aflăm luna aceasta data. Mai durează o lună și un pic. De la o vreme, toată lumea îmi zice Smiley tăticul, nu Smiley omul.”, a spus artistul în emisiunea menționată mai sus.

„Avem tot. Suntem înarmați până în dinți. Am reușit să renovăm și o parte din casă. Mai urmează să luăm niște hăinuțe, dar suntem pregătiți la capitolul cărucioare, pătuț, scaun de mașină.”, a adăugat el.

Artistul are foarte multe emoții, dar abia așteaptă să își cunoască fiica: „Abia aștept să o țin în brațe. Sunt puțin, așa, emoționat, pentru că nu sunt foarte îndemânatic, dar când vine vorba de lucruri importante mă mobilizez.”potrivit online-news