Ce stie fiica Oanei Roman despre div0rtul parintilor ei

Fiica Oanei Roman inca nu a aflat ca Oana si Marius Elisei au decis sa puna capat oficial casniciei lor. In data de 15 februarie, cei doi au div0rtat la notar, in mod amiabil. Dupa ce Marius a plecat de acasa inainte de Sarbatori, vedeta a sperat ca sotul ei se va intoarce. Atunci cand a realizat ca nu mai sunt sanse sa repare aceasta ruptura, Oana Roman a fost de acord cu div0rtul.

Cu toate ca nu s-a dorit sa se ajunga aici, Oana a considerat ca cea mai importanta in acest moment este fetita ei, Izabela. Nu a vrut ca ea sa sufere din cauza scandalurilor dintre parintii ei, asa ca a incercat sa mentina o relatie de prietenie cu cel care i-a devenit acum, oficial, fost sot.

Insa, micuta nu stie inca tot adevarul. Fetita de 7 ani a aflat doar ca mama si tatal ei sunt certati si stau separat. Nu i s-a spus inca despre divort, deoarece vestea i-ar face foarte mult rau. Izabela este extrem de atasata de tatal ei, asa ca aceasta decizie a parintilor ar afecta-o prea tare.

Fiica Oanei Roman va locui in continuare cu mama, in casa in care cele doua au trait alaturi de Marius Elisei, asa cum a fost intelegerea semnata la notar. „Ea deocamdata stie ca noi ne-am suparat, ca ne-am certat. E mica, nu pot sa o incarc cu lucruri care sa o afecteze. Ideea este ca Izabela inca nu s-a obisnuit cu ideea. Isi doreste foarte mult.

A fost acum in vacanta cu mama ei, m-a sunat de acolo si mi-a spus: «Tati, imi doresc foarte mult sa vii si tu data viitoare cu noi ca sa fiu si eu mai bine!». Da, imi simte lipsa, evident. E copil. Dar, normal, la ziua ei, nu as avea cum sa nu fiu acolo, iti dai seama. Pana la urma, este ziua ei. E ca si cum s-ar marita, iar eu nu as participa. Mi se pare absurd!”, a spus Marius Elisei, intr-un interviu acordat pentru Antena Stars. potrivit online-news.ro