POVESTEA trista lui Dorian Popa: “Nu îmi pare rău că nu am fost la tata la înm0rmântare! Nu pot să-l iert”

Acum este celebru și unul dintre cei mai bine plătiți vloggeri de la noi, însă Dorian Popa (32 de ani) a avut parte de o copilărie trista. Div0rțul părinților lui, pe când avea doar 16 ani, avea să-i marcheze viața până în prezent. Nu a putut niciodată să-și ierte tatăl. Nici măcar atunci când a aflat că părintele lui s-a stins din viață, artistul nu a putut merge la înm0rmântare.

Totul a început în 2006, când părinții lui aveau să div0rțeze. Ruptura s-a întâmplat din vina tatălui său, care a devenit dintr-o dată rece cu familia lui și, mai ales, cu mama sa, Luminița Popa. ”Când s-au despărțit ai mei, eu aveam vreo 14-15 ani, iar fratele meu, Ciprian,16-17 ani. Lucrurile nu au mai mers din partea tatălui meu. Au împărțit atunci la partaj jumătate -jumătate. Tata așa a vrut să facă și cu copiii. Voia neapărat ca eu să merg la el. Eu am refuzat, așa am simțit atunci că trebuie să stau cu mama”, a declarat Dorian Popa, invitat la cea de-a doua ediție a prodcastului “Acasă la Cătălin Măruță”.

Dorian Popa: „Mi-a dat un mesaj când am ajuns celebru”
Odată cu apariția lui în “Pariu cu viața”, telenovela de la Pro TV, Dorian Popa a devenit cunoscut. Atunci artistul s-a trezit cu un mesaj de la tatăl său, după ani mulți de tăcere. “Mi-a dat un mesaj după mulți ani, dar când știu cât rău i-a făcut mamei mele, câte tone de lacrimi a vărsat mama din cauza lui. Mi-a dat un mesaj când am ajuns celebru și mi-a zis doar atât: felicitări! Dacă mesajul începea cu “îmi pare rau” era altceva! Nu am putut să-i răspund la acel mesaj. Era cu un an înainte să moară. Nu am mers la el la înmormântare. Nu-mi pare rău, poate mulți o să mă judece. Pur și simplu nu pot să-l iert”, a mai povestit vloggerul.
Momentul rupturii totale de tatăl său s-a produs atunci când acesta i-a oferit o mașină, pe care apoi i-a luat-o înapoi. “Mi-a oferit o mașină, după care mi-a zis că, dacă nu vin la el, o dă furată ca să-mi facă probleme. Atunci am zis: ăsta e sfârșitul. Eu am preferat-o pe mama. Pe noi ne susținea financiar bunicul meu, tatăl lui tata, care era potent financiar. Și pe el l-a renegat tata, că nu era tatăl lui biologic”, a mai spus Dorian Popa.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds