Câți bani i-a lăsat, de fapt, Prințesa Diana fiului său. Harry a spus adevărul!

Câți bani i-a lăsat, de fapt, Prințesa Diana fiului său. Prințul Harry și Meghan Markle au devenit unul dintre subiectele intens dezbătute în ultimele zile, după ce au oferit un interviu exploziv pentru Oprah Winfrey. Prințul Harry a dezvăluit că a rămas fără bani după ce a renunțat la Casa Regală, dar că s-a descurcat cu averea pe care mama sa, Prințesa Diana i-a lăsat înainte să m0ară.

Câți bani i-a lăsat, de fapt, Prințesa Diana fiului său. Harry a spus adevărul!
Câți bani i-a lăsat, de fapt, Prințesa Diana fiului său. Prințul Harry a șocat o lume întreagă după ce a făcut dezvăluiri senzaționale în cadrul interviului cu Oprah Winfrey, realizat în urmă cu câteva zile. Astfel, în ultimele zile, Harry și Meghan au devenit un subiect intens dezbătut din cauza declarațiilor pe care le-au făcut referitoare la Casa Regală. Printre mărturisirile făcute de Harry s-a numărat și faptul că a rămas fără bani după ce a părăsit Casa Regală, dar moștenirea lăsată de mama sa, regretata Prințesa Diana, l-a ajutat pentru a-și construi noua viață alături de familia sa.

Aceasta a fost doar una dintre subiectele care s-au discutat intens în presa din întreaga lume, alături de acuzaț11le de rasi/sm la adresa familiei regale lansate de Meghan Markle și susține de Harry, dar și alte declarații șocante.„Am ce mi-a lăsat mama și, fără asta, nu am fi fost capabili să facem acest lucru”, a spus Harry despre mutarea sa în Statele Unite. „A fost ca și cum ea ar fi prevăzut ce urma și a fost alături de noi în tot acest proces. Contractele cu Netflix și cu Spotify nu au fost niciodată parte din plan”, a mai declarat fostul prinț.

Meghan Markle a acuzat Casa Regală de rasism
În timpul interviului, Meghan Markle a acuzat Casa Regală britanică de rasi/sm, de proliferarea unor minciuni și că din această cauză ar fi fost la un pas de s1nuc1dere. De asemenea, fosta actriță a spus că nu a fost plătită pentru acest interviu, infirmând o serie de informații apărute în presă potrivit cărora cuplul princiar ar fi primir 7 milioane de dolari. Mai mult, soția lui Harry a poveste momentul în care a întâlnit-o pentru prima dată pe regina Elisabeta a II-a și a declarat că a fost surprinsă atunci când prințul Harrt i-a spus că trebuia să facă o reveranță atunci când urma să o salute pe regină. „Nu m-am gândit că acest lucru se petrecea şi într-un cadru privat. I-am spus: ‘Dar este bunica ta’. El mi-a răspuns: ‘Este regina’. Acela a fost cu adevărat primul moment când am început să înţeleg„, a declarat Meghan Markle.

Meghan este însărcinată cu cel de-al doilea copil, anunțând că vor avea o fetiță, care se va naște în vara acestui an. Soția lui Harry a mai spus că fiului ei Archie, în vârstă de un an, i-a fost negat titlul de prinț din cauza îngrijorării existente în rândul familiei regale legate de culoarea pielii sale.potrivit  redactia.ro