Lumea crede că s-au împăcat și sunt cele mai bune prietene, dar.. Cum i-a dat Andreea Antonescu „țeapă” de 90.000 de euro Andreei Bălan

Au fost cele mai bune prietene, însă în anii trecuți, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au trecut și prin momente mai grele. La un moment dat, Andreea Bălan a ajuns să-și ia o țeapă de 90.000 de euro, sfătuită fiind de colega ei să-și cumpere un apartament.

Andreea Bălan și-a luat o țeapă de 90.000 de euro, după ce s-a luat după Andreea Antonescu și a decis să-și cumpere un apartament, la sfatul colegei sale.

Potrivit informațiilor oferite de wowbiz.ro, Andreea Antonescu își cumpărase două apartamente într-o zonă din Capitală, unul pentru ea și unul pentru fratele său, așa că i-a spus și colegei sale de marea investiție, mai ales că i-ar fi convenit ca ele două să fie vecine. Numai că lucrurile au luat o turnură neașteptată, iar Andreea Bălan și-a luat o țeapă de 90.000 de euro, după ce a reușit să achite această sumă în 2 ani, fără să se aleagă cu imobilul respectiv.

„Sfatuită de fosta mea colegă, Andreea Antonescu, care deține și ea două apartamente în ansamblu, am decis să cumpar o locuință. În doi ani am plătit 90.000 de euro”, a dezvăluit Andreea Bălan.

Cum a ajuns Andreea Bălan să ia țeapă de 90.000 de euro
În timp ce construcția blocului în care a cumpărat Andreea Antonescu cele două apartamente s-a finalizat, cel al Andreei Bălan a rămas abandonat, iar proiectul nu a mai fost dus la capăt nici în ziua de azi.

Firma care trebuia să construiacă imobilul și-a făcut bagajele și a plecat din țară iar datoria a fost preluată de un fond de investiții cu sediul în Insulele Virgine, mai informează sursa citată.

”Eu am două apartamente cumpărate acolo. Sunt în blocul care a fost până la urmă finalizat, acum nu mai sunt nici un fel de probleme. Nu cunosc detalii prea multe, fratele meu s-a ocupat de tot”,povestea Andreea Antonescu cu ani în urmă.