Sfatul zilei 18 martie 2021. Zi grea pentru o zodie

Berbec
Renunță la atitudinea superioară față de colegii de la locul de muncă, altfel o să ajungi într-o postură nedorită și îți vei stirca și relațiile cu ei.

Taur
Ar trebui să faci puțină curățenie în viața ta și să-ți dai seama că nu toți oamenii din jurul tău îți vor binele. Nu le acorda tuturor încrederea ta dacă nu vrei să rămâi cu dezamăgiri.

Gemeni
Vrei să iei legătura cu o cunoștință cu care nu ai vorbit de mult timp, dar nu știi dacă s-ar bucura să te audă. Nu strică niciodată să încerci, poate se reia o prietenie și ai nevoie de asta.
Rac
Ai o ceartă mai veche cu cineva care ți-a fost apropiat și nu vrei nici în ruptul capului să ajungi la relații mai bune cu persoana respectivă. Lasă orgoliul deoparte și cere-ți scuze, dacă nu vrei să apară regrete mai târziu.

Leu
Nu ai suficienți bani pentru toate achizițiile pe care vrei să le faci și e cazul să strângi cureaua, pentru că vor apărea și cheltuieli mai importante.

Fecioară
O persoană cunoscută se apropie tot mai mult de tine și nu știi dacă ești pregătit de o altă relație. Discută sincer cu persoana respectivă și gândește-te de două ori, lucrurile ar putea evolua frumos.
Balanță
Nu te descurci cu toate treburile de acasă și de la job, așa că ar fi cazul să ceri ajutor dacă nu vrei ca această aglomerație să fie copleșitoare și să te aducă la epuizare.

Scorpion
Nu mai amâna treburile pe care vrei să le faci, o să se adune tot mai multe și trebuie să-ți organizezi mai bine timpul dacă nu vrei să intri în panică.

Săgetător
Nu vrei deloc să accepți noile reguli impuse la locul de muncă și gândul de a renunța este tot mai prezent în mintea ta. Ia decizia pe care o consideri cea mai potrivită pentru tine.

Capricorn
Viața are multe surprize pentru tine, nu trebuie să te afecteze anumite situații pe care nu ai putut să le rezolvi la un moment datm vin și lucruri bune în curând.

Vărsător
O persoană apropiată îți propune să te ajute cu treburile casnice și ar trebui să accepți, este ocazia perfectă să petreceți mai mult timp împreună.

Pești
Te așteaptă o zi încărcată și ai nevoie de multă stăpânire de sine, pentru că sunt situații și discuții importante și e bine să-ți păstrezi calmul.