Saveta Bogdan, scan.dal urias cu Elena Merisoreanu: „Daca o vad o scu.ip in ochi!”

Un nou sca.ndal intre Elena Merisoreanu si Saveta Bogdan.
Elena Merisoreanu a acuzat-0 pe Saveta Bogdan ca a dansat la bara. In replica, Saveta Bogdan a spus ca Elena vorbeste de rau pe toata lumea si este o „intriganta, o barfit0are si o invidi0asa”.

„Foarte dezamagita sunt de comportamentul ei si rautatea pe care a avut-o in ea. Ea a iesit sa spuna la o emisiune de succes ca vai ea e asa, e asa…Eu nu sunt Saveta Bogdan ca eu n-am dansat la bara. Eu mi-am facut meseria cu cinste”, a spus Elena Merisoreanu despre Saveta Bogdan.
Saveta Bogdan, reactie dura la adresa Elenei Merisoreanu
„Sunt foarte suparata pe Elena Merisoreanu, care vorbeste prostii! Eu am facut un filmulet la Rocada vedetelor in 2016. A fost un filmulet, o joaca. Eu nu am dansat la bara! Elenei Merisoreanu ii place sa minta, sa barfeasca. Sa-i fie rusine! Pe toata lumea vorbeste de rau. E o intriganta, o barfitoare si o invidioasa!

Eu nu sunt balerina sa dansez la bara. Elena Merisoreanu nu-si vede de batranetea ei, ca nu poate sa mai mearga cu picioarele. Face rau la oameni! Vorbeste prostii! Merg si eu la toate posturile tv s-o fac de comanda! M-a jignit, e invidioasa pe mine ca apar la tv? Daca o vad o scuip in ochi!”, a apus, vizibil nervoasa, Saveta Bogdan.potrivit fabricatinromania