Ti- o mai amintesti pe „dadaca” Irina Petrea

Irina Petrea a devenit cunoscută drept Supernanny, dădaca din emisiunea cu același nume, care reușea să rezolve problemele dintre părinți și copiii problemă.

Psiholog specializat în copii, Irina nu s-a putut a putut experimenta, din păcate, cum e să îți crești propriul copil. Ea a vorbit despre faptul că este infertilă și a spus că acest lucru i-a provocat o suferință, pe care a reușit să o depășească.

„M-am obișnuit cu asta, am trecut peste! Pur și simplu sufăr de ceea ce suferă o mulțime de femei, de infertilitate primară, doar că n-am știut. Când am văzut că nu rămân gravidă m-am întrebat de ce?

Apoi făcând tot felul de analize am constatat că sufăr de acest lucru și că nu se poate face nimic.

M-am gândit să adopt un copil, dar pentru asta trebuie să fii ambii parteneri de acord…, iar acest subiect a rămas suspendat deocamdată.

Nu am putut să ne punem de accord cu privire la acest subiect și am lăsat-o așa, pentru că e mai bine să rămân echilibrată decât să mă tulbur cu o grămadă de lucruri pe care nu le pot rezolva”, a declarat Irina Petrea, conform libertatea.ro.

Soțul Irinei are, însă, un copil dintr-o relație anterioară, iar Supernnany este foarte atașată de el.

„Soțul meu are un copil, din acest punct de vedere nu pot spune că nu avem.

Încă nu am renunțat la idee, renunți numai la ceea ce e clar în imposibilitate fizică, la ideea de a avea moștenitori proprii, la asta da, trebuie să renunți din clipa când îți arată clar pe analiză”.