Carmen Şerban vrea să se mute din România: „Îmi cumpăr locuinţă la Londra”

Carmen Şerban vrea să se mute din România. Totodată, Carmen Șerban a ținut să precizeze că mutarea ei din țară nu înseamnă renegarea faptului că este româncă, ci își dorește să înceapă o nouă viață departe de România.

Artista nu va renunța să cânte la evenimentele private ale românilor, astfel că își va plăti în continuare taxele, dacă va fi solicitată să cânte în România.

„Vreau să-mi vând o locuință din Pipera. Am vrut să locuiesc acolo, dar eu mai am locuință în București și mai am și o casă la Timișoara. Am zis să vând aici în Pipera și să îmi cumpăr la Londra. Eu de curând am primit rezidență în Londra.

Vreau să-mi mut partea fiscală total acolo. Nu înseamnă că-mi reneg România, o să-mi plătesc taxele în continuare în Romania, dar doar strict. O să-mi plătesc taxele în România doar din respect pentru că e țara în care m-am născut pentru salariul minim pe economie, însă tot ce voi factura pentru evenimentele artistice le voi factura în Anglia. E totul absolut legal”a spus artista la Antena Stars.

Carmen Șerban și-a pierdut tatăl, după o lungă suferință a bărbatului, dar nu uită de el nici măcar o zi. Un omagiu avea să-i aducă interpreta de muzică de petrecere celui pe care l-ar vrea înapoi. A vorbit și despre coronavirus și despre cei care nu au credință și bun simț.

”Tatăl meu a plecat din această lume! Aș da tot ce am pe lumea asta, dacă aș putea ca să-l mai îmbrățișez pe tata, măcar o dată! Totodată, cu apariția acest virus, mulți dintre cei speriați și dezinformați, au arătat că pot umple frigiderele altora, fără ca să plătească!

Plata o vor face oricum, dar în timp! Multă ură, multă sălbăticie, mulți nesimțiți și dezumanizați, puțină Credință, iar iubirea pentru semenii noștrii este aproape inexistentă. Să ne dea Dumnezeu fiecăruia, după cum ne este sufletul! Urez sănătate, fiecărui om de pe planetă, atât cât dă Dumnezeu fiecăruia în parte! Să fim calmi și optimiști!”, a fost mesajul emoționant transmis de Carmen Șerban
potrivit romaniatv

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds