Horoscop 20-27 martie 2021: Ploua cu noroc peste 3 zodii

Berbec
Nu lua personal comentariile persoanelor care nu te susțin și preferă să te tragă în jos. Știi mult mai bine de ce ești capabil și trebuie să-ți acorzi mai multă încredere.

Taur
Dacă intuiția îți spune că o relație de prietenie nu mai funcționează și că ceva nu este în regulă, ar trebui să o asculți și să te detașezi de persoana respectivă înainte să primești o mare lovitură.

Gemeni
Ai multe idei bune pe care nu le-ai pus în practică și ar fi timpul să te ocupi de ele înainte să te încarci cu alte responsabilități acasă și la job

Rac
Nu le mai face persoanelor apropiate promisiuni pe care nu știi dacă le poți păstra, altfel își vor pierde toată încrederea în tine și nu vrei să le dezamăgești.

Leu
Trebuie să iei o decizie importantă legată de carieră și să nu mai stai într-un loc doar pentru că ți-e frică de schimbări. E timpul să faci o schimbare dacă simți nevoia.

Fecioară
Relaxează-te și nu te mai gândi la treburile de la job chiar și în timpul liber, sunt multe activități pe care le poți face acum. Petrece mai mult timp alături de cei dragi, de exemplu.

Balanță
Nu stai foarte bine cu banii și tocmai acum ai nevoie să faci cumpărături. Fă-ți o listă de priorități și nu cheltui toți banii, în curând situația se va îmbunătăți.

Scorpion
Simți nevoia să te detașezi câteva clipe de toate reponsabilitățile și să petreci o zi liniștită alături de cei dragi. Poți face acest lucru, mai ales pentru că te va ajuta să-ți reîncarci bateriile.

Săgetător
O persoană apropiată te-a dezamăgit și nu știi dacă poți trece peste comportamentul ei. Analizează bine lucrurile și vezi dacă merită să continuați relația.

Capricorn
Nu mai pierde timpul și nu mai amâna treburile, altfel vei rămâne în urmă și nu o să poți gestiona atâtea lucruri deodată. Ai putea termina totul chiar astăzi.

Vărsător
Trebuie să socializezi mai mult cu cei din jur dacă vrei să ai noi relații de prietenie sau chiar să-ți găsești un partener de cuplu. Nu vei regreta dacă ieși din zona de confort.

Pești
Sunt multe schimbări în viața ta în acest moment și simți că totul este copleșitor. Cere ajutorul persoanelor apropiate ca să poți depăși mai ușor astfel de momente.