Dra.ma neștiută a Andreei Marin. Ce i-ar fi făcut Ștefan Bănică Junior

Andreea Marin a trecut prin multe momente dureroase, de-a lungul timpului. Puțini știu că prezentatoarea TV a fost umilită, băt..ută de unul dintre partenerii de viață.

Drama neștiută a Andreei Marin. Ce i-ar fi făcut Ștefan Bănică Junior

Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au format unul dintre cele mai îndrăgite și controversate cupluri din showbizul românesc. După div0rțul care a luat prin surprindere lumea mondenă, mulți au încercat să găsească adevăratul motiv din spatele separării.

Unul dintre cei mai buni prieteni ai cuplului a făcut o serie de dezvăluiri uimitoare cu privire la relația dintre cei doi. Andreea Marin ar fi trăit un adevărat cal..var în timpul căniciei. Mulți au fost cei care au susținută că despărț1rea ar fi survenit din cauza relelor tratamente la care era supusă Andreea Marin de către fostul soț, Ștefan Bănică Junior. Mai târziu, zvonurile au fost confirmate de un bun prieten al lui Ștefan Bănică Junior.

În 2014, omul de afaceri dezvăluia că actorul obișnuia să o jignească și să aibă un comportament agre..siv cu fosta soție. Mai mult, Ștefan Bănică Junior obișnuia să o și l0vească de la începutul căsniciei. Afaceristul mai susținea că toată lumea știa calvarul prin care Andreea Marin trecea, însă că nimeni nu ar fi spus niciodată nimic.

”(…) ştiu că o jignea şi o umi..lea pe Andreea Marin pe unde apuca. El, când nu mai avea replică în faţa ei, începea şi o umi..lea. Şi dacă ea îi răspunde la j1gn1r1, pac!, o lovea. Deci, toţi prietenii ştiau, dar nimeni nu a spus nimic până acum. Dacă ar fi tăcut şi nu ar fi ieşit cu minciunile acelea la Antenă, probabil că nu aş fi spus niciodată că o băt..ea pe nevastă-sa. Dar aş vrea să ştie lumea cât de ip0crit este”, a spus omul de afaceri.

Mai mult, Sabin Ivanof a mai declarat că Andreea Marin plângea mai tot timpul, inclusiv în vacanțele în care mergeau împreună.

”Am văzut-o plânsă. Săraca, era o v1ct1mă. Plângea de faţă cu noi, am văzut-o de nenumărate ori plânsă şi când venea acasă spunea că div0rţează. Problemele cu agres1v1tatea faţă de Andreea au fost dintotdeauna. Am fost într-o vacanţă la Madrid în 2007. Ei s-au căsătorit în 2005. Eu cu Simona am fost la muzee şi Andreea era singură pe stradă, plângea. El era la sală, îl durea în fund”, declara afaceristul, potrivit Playtech.ro.

Afaceristul mai susține că actorul își ieșea deseori din fire, chiar și în timpul vacanțelor.

„Ultima noastră vacanţă împreună a fost prin 2010. Din 2011 nu am vrut să mai ies cu el, că era un idiot. I-am făcut de atâtea ori morală, eu, între patru ochi. El voia mereu să meargă cu 2-3 cupluri în vacanţă şi când ajungea acolo se purta cu nevastă-sa execrabil, pleca singur, dacă noi eram la plajă el era la mall, dacă noi eram la mall, el era la sală, deci singur – singur, pur şi simplu”.

În 2013, Andreea Marin a vorbit deschis despre acest subiect.

„Inf1del1tatea nu e un motiv de ajuns pentru div0rţ. Sunt alte lucruri mult mai grave care pot însoţi infidelitatea. De pildă, agre..sivitatea, răspunsurile vi0lente, reacţiile necontrolate în faţa copilului”, declara Andreea Marin atunci.potrivit redactia.ro