Tatăl Mădălinei Manole a cedat: ”Plânge mereu și ia medicamente cu pumnul…”

Tatăl Mădălinei Manole trăiește un coșmar! De zece ani, de când cântăreața și-a pus capăt zilelor. Ion Manole încearcă, de atunci, să demonstreze că vinovat de dispariția premature a artistei este fostul soț. 

Acum, pe Ion Manole l-a lovit și boala. O duce din ce în ce mai greu, iar cu psihicul este la pământ. Apropiați ai bărbatului spun că plânge aproape în fiecare zi, potrivit impact.ro.

Ion Manole a cedat. Moartea soției l-a dărâmat

În 2014, Ion Manole a suferit un atac cerebral care l-a țintuit la pat. După doi ani de recuperări, bărbatul reușea

să meargă, din nou, singur, însă a primit o altă lovitură extrem de grea. Soția lui, Eugenia, a decedat în martie 2017, în urma unui cancer pulmonar galopant.

“Pentru mine, viața nu mai are rost. Nu mai văd viitorul fără soția mea. Cât a fost acasă, eu am avut grijă de ea.

O întorceam în pat, o spălam. A fost soția mea, nu puteam să las băiatul să se ocupe de asta. Acum, nu mai este. Nu a mai rezistat”, mărturisea, pe atunci, plângând, Ion Manole.

Tatăl Mădălinei Manole iese extrem de rar din casă și este ajutat cu tot ceea ce are nevoie de nepotul său, fiul lui Marian (n.r. fratele Mădălinei Manole). “Moartea soției l-a dărâmat.

Ei au fost unul lângă celălalt timp de 51 de ani, este greu să te te trezești singur după atâta timp. Plânge mereu.

Este și bolnav, are o mulțime de afecțiuni, ia medicamentele cu pumnul. Are și o vârstă.

Suferă enorm că de Paște nu a putut merge la mormântul soției și al fiicei din cauza pandemiei de coronavirus.

Nici el nu prea a mai ieșit din casă de teamă să nu contacteze virusul. Are noroc cu nepotul lui, care îl vizitează des și îl ajută

cu tot ceea ce are nevoie. Ca să nu mai spun că îi ține companie,

iar asta îl mai înveselește. Marian și soția lui vin și ei mereu”, a declarat un apropiat al familiei Manole, pentru impact.ro. scrie cancan, sursa:ombun.net