Cum arată acum Ami Teiceanu, prima iubită a lui Liviu Vârciu. Cei doi au împreună o fiică superbă

Cum arată acum Ami Teiceanu, prima iubită a lui Liviu Vârciu. Prezentatorul Tv a avut multe relații de-a lungul anilor, dar prima iubită a rămas o persoană specială pentru el. Ami Teiceanu a fost prima femeia care l-a făcut tătic pe Liviu Vârciu. Deși relație dintre cei doi nu a durat mult, un lucru îi va lega pentru totdeauna, și anume Carmina. Liviu Vârciu are o fiică de 19 ani, cu care are o relație specială. Cum arată acum Ami Teiceanu? Cei doi au împreună o fiică superbă
De-a lungul anilor, Liviu Vârciu s-a iubit cu multe femei frumoase, dar cea care și-a pus amprenta pentru totdeauna în viața sa, este Ami Teiceanu. Încă de când făcea parte din trupa LA, Vârciu era cunoscut ca fiind un Don Juan, iar multe vedete din showbiz au fost cucerite de farmecul artistului.

Dincolo de relațiile pasagere, două femei au rămas speciale în viața acestuia, și anume, Anda Călin, actuala iubită, care i-a dăruit doi copii, și Ami Teiceanu, femeia care l-a făcut tată pentru prima dată. Liviu și Ami s-au cunoscut în urmă cu mai bine de 19 ani, când artistul avea 21 de ani. Când s-au cunoscut, Ami era fotomodel în Arad, iar frumusețea sa l-a cucerit pe acesta. Cei doi au avut o relație, dar la scurt timp, Ami l-a anunțat pe Liviu că va deveni tătic. Pentru că nu era pregătit pentru acest lucru, Liviu s-a despărțit de Ami, astfel, bruneta devenind mamă singură. Ami a adus-o pe lume pe Carmina, pe care a crescut-o în Arad. Deși s-au despărțit, Ami și Liviu au rămas în relații bune de dragul fiicei lor.

Când a născut Ami era foarte tânără, iar practic a crescut odată cu fiica sa. La 41 de ani, bruneta arată senzațional, iar Carmina este extrem de mândră de mama sa. Referitor la viața sa personală, Ami Teiceanu a ales să rămână departe de lumina reflectoarelor și deși a avut relații amoroase, aceasta a fost extrem de discretă.

Ce relație are Liviu Vârciu cu fiica sa cea mare
Liviu Vârciu are trei copii cu două femei diferite. Cu toate astea, cea care l-a învățat pe Liviu să devină un adevărat tată a fost fiica sa cea mare, Carmina, 19 ani. După ce a crescut, Liviu s-a ocupat mai mult de Carmina, iar după ce a împlinit 18 ani, artistul i-a cumpărat acesteia un apartament într-o zonă de lux din Capitală. Conform imaginilor postate pe rețelele de socializare, cei doi au o relație specială, iar prezentatorul tv își susține fiica în tot ceea ce vrea să facă. ”E o fire foarte romantică și mereu mă surprinde cu câte ceva. Când am o zi proasta, nu se lasă pâna nu mă face să zâmbesc, pe scurt nu ma lasa să fiu tristă. E mereu acolo când am nevoie și tin sa punctez că e foarte sincer și înțelegător. Ne gândim la cum o sa fie, dar alegem să ne focusam pe prezent pentru ca trecutul a trecut și nu-l mai putem schimba, iar viitorul nu-l cunoaște nimeni … nu-ți aduce anul ce ți aduce ceasul. Vedem ce va fi, și până atunci we live in the moment”, declara Carmina despre tatăl său.
Liviu Vârciu are o relație cu Anda Călin din 2016, iar din 2019 cei doi locuiesc împreună în casa pe care artistul a ridicat-o la Băneasa. Tânăra i-a dăruit vedetei doi copii, o fetiță și un băiat, iar Vârciu se poate declara în prezent cel mai împlinit bărbat. potrivit redactia.ro

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds