Dana Budeanu o sustine pe Flvia Grosan: “Ceea ce traim este un film din pacate regizat”

Flavia Grosan a devenit celebra dupa ce a declarat ca a tratat peste 1000 de bolnavii fara spitalizare. De asemenea, medicul pneumolog a facut acuzatii grave la adresa colegilor de breasladin spitale. Criticata aspru de o parte dintre oameni si aplaudata de cei care o sustin. Printre sustinatorii ei se numara si Dana Budeanu.

Dana Budeanu o sustine pe Flavia Grosan
Flavia Grosan spune ca trateaza bolnavii de covid prin consultatii online.

Dana Budeanu si Flavia Grosan au fost invitate la Antena 3.

Dana Budeanu a felicitat-o pe Flavia Grosan si spune ca apreciaza modul in care lucreaza medicul.

“Vreau sa va felicit, va admir de foarte mult timp, vreau sa va multumesc ca ati vrut sa vorbiti cu oamenii prin intemediul ecranului si sa ii faceti sa simta ca exista speranta. Ceea ce traim este un film din pacate regizat, nu suntem in pozitia de a spune cine si cum, dar suntem in pozitia de a linisti pe toata lumea. Eu o fac glumind mereu, dar dumneavoastra, dupa un an, ati venit si ati pus stampila medicului pe liniste.”, a declarat Dana Budeanu.

„Ma bucur ca am putut o sustin. O sustin in continuare. Viata este despre oameni ca doamna Grosan. Viata cu bune si cu rele se traieste cu zambetul pe buze fiind pozitiv. Gasind solutii bucurandu-te in continuare de ceea ce mai poti sa te bucuri. Viata nu se traieste in panica.

Ofera o alternativa la aceasta psihoza. Aceasta psihoza face enorm de multe victime. Este firesc ca oamenii sa nu mai aiba incredere sa mearga la spital. Cine ar avea, cand pe absolut toate posturile TV toti acesti „specialisti” ne explica ca pur si simplu traim apocalipsa”, a mai spus Dana Budeanu.

In replica, Flavia Grosan a laudat-o pe Dana Budeanu.
Flavia Grosan a explicat motivul pentru care fetitele Danei Budeanu au anticorpi Covid-19 chiar daca nu au facut boala.

„Copiii fac de regula forme simple, usoare. Am intalnit mereu cazuri mama pozitiva, sot, ginere, fata negativ. Le intalnesc frecvent”, a declarat medicul Flavia Grosan.

Flavia Grosan nu a fost sanctionata de Colegiul Medicilor.