S-a operat de 20 de ori și a cheltuit zeci de mii de euro, dar puțini știu cât era de frumoasă Brigitte înainte de intervențiile estetice. Cum arăta bruneta

Brigitte Sfăt este una dintre cele mai controversate vedete din România! Vizitele frecvente la cabinetul medicului estetician și relațiile sale tumultoase au poziționat-o mereu în centrul atenției presei de scandal.

Are, la activ, peste 20 de intervenții estetice
Brigitte Sfăt se poate lăuda cu unul dintre cele mai cunoscute chipuri din showbiz! Cu trăsături frumoase de la Mama Natură, buze cărnoase, față ovală și ochi mari de culoarea mării, focoasa brunetă a fost dintotdeauna o femeie frumoasă, curtată de cei mai doriți burlaci din România.

Chiar dacă este una dintre femeile după întorci capul pe stradă, Brigitte a fost mereu nesigură de calitățile ei fizice. Iată motivul pentru care a apelat de atâtea ori la bisturiu.

Fie că e vorba de un retuș fin la nivelul buzelor, intervenție de a-și pune silicoane sau rotunjirea posteriorului, pasiunea brunetei pentru intervențiile estetice au transformat-o într-un client fidel al cabinetului doctorilor esteticieni. La sfârșitul lunii mai 2020, Brigitte s-a internat, discret, într-o clinică din Turcia pentru câteva intervenții estetice, printre care și mărirea fundului prin injectare de grăsime proprie.

Operația a fost destul de costisitoare, frumoasa brunetă a scos din buzunar suma de 4000 euro pentru acest moft. Soția lui Florin Pastramă a decurs la aceeasi operație și acum doi ani.

Transformare uluitoare! Cum arăta la 19 ani
Fosta soție a lui Ilie Năstase întotdeauna a fost sinceră cu fanii săi, motiv pentru care este atât de apreciată pe rețelele de socializare. Recent, protagonista emisiunii „Brigitte și Pastramă” de pe Antena Stars a „scos de la naftalină” o fotografie din tinerețe, de pe vremea când avea doar 19 ani. potrivit online-news