Tânăr din Dolj, filmat în timp ce se roagă ca Dumnezeu să-i apere doar pe cei….VIDEO! Iartă-l, Doamne, că nu ştie ce face!

„Doamne Dumnezeul nostru, ne rugam ţie Împărate Ceresc, fereşte-ne pe noi ţiganii de virusul acesta şi îl da către români, ca să moara toţi romanii şi ţiganii sa trăiască. Slava Ţie Doamne, slava Ţie”, se aude tânărul, care se roagă în timp ce ține în mâini o carte de rugăciuni.

Tânărul și-a cerut scuze

După ce filmarea a ajuns pe internet, urcată chiar de protagonistul ei, Polițiștii s-au sesizat din oficiu. Oamenii legii au precizat că omul obișnuia să ajute la curățenie în lăcașul de cult.

Atunci când enoriașii au văzut imaginile, au fost șocați.

„Credeam că e băiat cu frică de Dumnezeu. Venea şi făcea curăţenie la biserică. Nu se poate să spui aşa ceva. Ce re cu românii? De ce noi să murim şi să trăiască ei? Să-i fie ruşine”, au spus, supărați, câțiva oameni.

Și tânărul a avut o reacție, după ce totul s-a propagat într-un real scandal. Bărbatul și-a cerut scuze.

„Îmi cer scuze pentru tot ce s-a întâmplat. Mii de scuze tuturor. Românilor, imi pare rău şi vă rog să mă iertaţi. Cu toţii greşim. Îmi asum greşeala. Vă rog, iertaţi-mă”, a spus tânărul, potrivit gds.ro.

Pentru fapta sa, tânărul a fost amendat cu 200 de lei pentru proferare de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, de natură să stârnească indignare.

sursa:ombun

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds