ScandaI de proporții după m0artea Corneliei Catanga! Diana Șoșoacă se implică în problema familiei

Este un scandal de proporții între familie și reprezentanţii spitalului după m0artea Corneliei Catanga! Din cauza rezultatului pozitiv de covid, aceasta nu are parte de o slujbă cum se cuvine.

Scandal de proporții după m0artea Corneliei Catanga
A început un scandal de proporţii între familie şi reprezentanţii spitalului, după ce apropiaţii artistei ar fi vrut ca trupul ei să fie depus la capelă, unde fanii acesteia ar fi putut să vină să îşi ia rămas-bun, însă nu a fost posibil că testele au confirmat infecţia cu coronavirus, ceea ce a impus procedura specială.

Pe certificatul medico-legal ar scrie că ea ar fi murit din cauza virusului SARS-CoV-2. Aurel Pădureanu, soţul Corneliei Catanga spune că ea s-a testat pentru COVID în urmă cu două zile, când a început să se simtă rău, iar rezultatul testului ar fi fost negativ.

Aceasta a fost transferată la spital și în câteva ore starea ei s-a agravat și din păcate a decedat. Familia spune că artista nu a murit din cauza COVID și din acest motiv, ar fi vrut să o îngroape creștinește.
Diana Șoșoacă se implică în problema familiei
Trupul neînsufleţit al Corneliei Catanga a fost dus în urmă cu scurtă vreme la cimitir, acolo unde artista va fi înm0rmântată până în ora 17. Familia Corneliei Catanga şi-ar fi dorit să aibă loc o ceremonie religioasă mai amplă cu invitaţi şi admiratori ai regretatei artiste care să îi aducă un ultim omagiu.

Diana Șoșoacă a stat de vorbă cu Aurel Pădureanu la telefon, iar avocata l-a sfătuit să nu cedeze, să ceară necropsie, să nu o îngroape.

Deși a fost soțul Corneliei Catanga a fost sfătuit să se lupte cu autoritățile, a luat decizia de a terminat totul fără prea mult scandal, fiindcă era conștient că nu se poate rezolva nimic și doar ar fi complicat lucrurile. potrivit redactia.ro

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds