Să ne ajute cu două cămăruțe, pentru mine și fiul meu

Cornelia Catanga a mur1t la vârsta de 63 de ani, într-o perioadă în care familia să se confruntă cu mari probleme financiare. Din cauza pandemiei, artista nu a mai putut avea concerte, iar situația financiară s-a înrăutățit în ultimul an.

Soțul Corneliei Catanga a făcut chiar un apel la Gigi Becali pentru a-l susține financiar pentru înmormântare. Situația este însă mult mai dramatică. Soțul și fiul regretatei artiste riscă să ajungă pe stradă.

„Suntem disperați, a mur1t suflețelul meu, ce mă fac acum fără ea? Am rămas pe drumuri, ne dau afară din vila în care stăm cu chirie, nu mai avem niciun ban de chirie, din pensia ei plăteam. Il rugăm pe domnul Becali să ne ajute cu două cămăruțe, pentru mine și fiul meu. Suntem distruși, virusul uc1..gaș m-a lăsat fără soție, fără casă, fără bani”, este strigătul de disperare al lui Aurel Pădureanu, conform Playtech.

Gigi Becali a anunțat că se va ocupa de înm0rmântare

Gigi Becali a răspuns afirmativ apelului să susțină financiar înmormântarea artistei.

“O voi înmormânta, ce să fac?!”, a fost răspunsul ferm al patronului FCSB, fără a da alte detalii, pentru Fanatik.

Și Aurel Pădureanu a confirmat că are banii necesari pentru înm0rmântare. Cornelia Catanga va fi înm0rmântată la Cimitirul Ghencea 1.

”O vom înm0rmânta la Cimitirul Ghencea 1, acolo avem loc de veci, bani de înm0rmântare avem, ne-au ajutat oamenii, prietenii. Înca nu stim în care zi o vom îngro0a”, a mai spus Aurel Pădureanu.

Potrivit unor surse medicale, Cornelia Catanga a ajuns la spital, vineri în jurul orei 4.00, în stop cardio-respirator, şi nu a răspuns la manevrele de resuscitare, scriu colegii de la observatornews.ro. Cornelia Catanga a murit la vârsta de 63 de ani.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds