Anuntul premierului Florin Citu

Cand vom putea renunta la masca. Anuntul premierului Citu
Cand vom putea renunta la masca. Premierul Romaniei, Florin Citu, a anuntat ca 2 milioane de persoane vor fi vaccinate anti-COVID, pana la sfarsitul lunii martie, reprezentand 10% din populatia tarii noastre.

“Daca mergem cat mai multi sa ne vaccinam, in toamna putem renunta la purtatul mastii”, a transmis seful Guvernului.

“2 milioane de oameni vaccinati anti-COVID, adica 10% din populatie, pana la sfarsitul lunii martie, in Romania. In acest weekend vom ajunge la primul million de romani vaccinati cu prima doza. Sunt vestile bune care trebuie sa ne faca sa respectam in continuare masurile de protectie. Daca mergem cat mai multi sa ne vaccinam, in toamna putem renunta la purtatul mastii”, a anuntat Florin Citu, sambata, intr-o postare pe Facebook.

Premierul a indemnat oamenii sa respecte noile masuri, pentru a se imbunatati situatia din spitale.

“Hai sa respectam noile masuri, ca sa stopam cresterea numarului de infectari si sa imbunatatim situatia din spitale. Depinde doar de noi sa revenim la normalitate!”, a mentionat premierul Florin Citu.

“Ramane tinta de a avea 10,4 milioane de romani vaccinati in septembrie. Campania de vaccinare merge bine. Suntem in top in Europa, in primele trei locuri”, a declarat Florin Citu.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds