CORNELIA CATANGA AR FI PUTUT FI SALVATA?

Surse medicale au făcut dezvăluiri care i-au făcut pe unii oameni să creadă că artista Cornelia Catanga ar fi putut fi salvată.

Regretata vedetă a început să se simtă rău încă de la primele ore ale dimineţii de ieri, iar când starea ei s-a înrăutăţit, Aurel Pădureanu a sunat de urgență la 112.

Azi-dimineață, în jurul orei 04:00, cântăreața a suferit un stop cardio-respirator și, în ciuda eforturilor depuse de doctori, aceasta a murit.

Conform declarațiilor oferite de surse medicale, Cornelia Catanga a refuzat să meargă la spital, iar echipajul de pe ambulanță ar fi încercat o oră jumătate să o convingă să se răzgândească, relatează observatornews.ro. În timp ce era acasă, artista de muzică lăutărească a fost testată pentru COVID-19, iar rezultatul a fost negativ, deși respira cu dificultate.

La insistenţele lui Aurel Pădureanu, soția sa a acceptat să fie dusă la spital, unde i s-a mai făcut încă un test pentru noul coronavirus… De data aceasta, rezultatul a fost pozitiv. Din nefericire, la câteva ore după ce a fost internată, a făcut stop cardio-respirator care i-a fost fatal – vestea mo..rții a fost făcută publică de prietena ei apropiată, Mara Bănică. scrie dromania.ro

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds