Doliu la PRO TV. Proprietarul PRO TV, a decedat intr-un accident de elicopter in Alaska

Doliu la PRO TV. Miliardarul ceh Petr Kellner, proprietarul PRO TV si-a pierdut viata sambata in urma prabusirii unui elicopter in Alaska, scrie The New York Times.

Acesta se afla la bordul unui elicopter inchiriat, Airbus AS350 B3, care s-a prabusit in apropierea ghetarului Knik din Alaska.

In urma accidentului o singura persoana aflata la bord a supravietuit, iar starea sa este grava.

Petr Kellner controleaza grupul ceh PPF Group, care a cumparat de la gigantul american AT&T pachetul majoritar de actiuni al Central European Media Enterprises (CME), compania – mama a Pro TV, tranzactie aprobata in toamna anului trecut de Comisia Europeana.
Kellner (55 de ani), cel mai bogat om din Cehia, care a ajuns la un acord pentru cumpararea companiei-mama a PRO TV de la grupul american AT&T, detine un imperiu economic cu legaturi extrem de stranse cu piata rusa, dar si cu China, potrivit presei locale si internationale.

Autoritatile au fost alertate dupa ce mai multe resturi ale elicopterului au fost observate in zona Ghetarului Knik.

O ancheta a fost demarata, pentru a afla ce anume a cauzat accidentul.

Kellner a avut mai multe afaceri in Romania in ultimii 15 de ani, la un moment dat detinuse si 20% din Romexterra Bank, iar acum detine doua cladiri de bioruri din apropierea Guvernului.

PPF Real Estate a intrat in Romania in anul 2016, prima investitie imobiliara fiind Metropolis Center, urmata in 2018 de achizitia Crystal Tower.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds