Aurel Pădureanu tună și fulgeră

După înmo…rm…ântarea soției sale, regretata Cornelia Catanga, Aurel Pădureanu a declarat că, în pofida informațiilor apărute în presă, Gigi Becali nu s-a ocupat de înmo…rmâ…ntarea artistei. Mai mult, acesta este dezamăgit și de Mara Bănică…

Cornelia Catanga a înc…etat din viață pe 26 martie în urma complicațiilor produse de coronavirus. Artista a fost înmo…rmântată pe 27 martie, sâmbătă, la Cim…itirul Ghencea Civil din București, fiind condusă pe ulti..mul drum de către câțiva prieteni apropiați și familie.

Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga, a mărturisit însă că nu a fost ajutat de către Gigi Becali, care își anunțase intenția în presă, și, mai mult că a fost dezamăgit de intervențiile televizate ale Marei Bănică.

Cornelia Catanga a fost înmo…rmâ…ntată sâmbătă, la C..imitirul Ghencea Civil din București, dar, din cauza restricțiilor impuse de pandemie, artista nu a avut parte de fun…eraliile pe care le-ar fi meritat. Cornelia Catanga a fost însoțită pe ultimul drum doar de 15 persoane, prieteni apropiați și familie.

La scurt timp după înm…orm…ântare, Aurel Pădureanu a vorbit, în exclusivitate, pentru Fanatik, mărturisind că a fost dezamăgit de Mara Bănică, jurnalista afirmând în presă că soția lui a m…urit de COVID-19.

„Am crezut că Mara este aproape de noi. Pe Mara Bănică o credeam altfel. A făcut-o fiartă. A zis că a m…urit soția mea de Covid, că nu știu ce’, a mărturisit Aurel Pădureanu pentru sursa citată.

Mai mult, Aurel Pădureanu a relatat și că latifundiarul din Pipera nu i-a ajutat cu înm..ormân…tarea soției sale, așa cum s-a lăudat.

„Domnul Becali nu ne-a ajutat cu nimic. Nu ne-a ajutat cu înm..orm…ântarea. Când i-am zis de casă, a zis că nu are de unde să ne dea, ne-a trimis la căminele de nefamiliști’, a mai declarat Aurel Pădureanu pentru Fanatik.potrivit online-news.ro

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds