Reacția lui Laurette, după ce Marian Tătic a făcut publice mesajele cu ea

Marian Tătic, bărbatul care a agr….esat-o pe Laurette la un hotel din Capitală, a făcut publice o parte dintre conversațiile pe care le avea cu fosta asistentă TV. La scurt timp, vine și reacția vedetei, care susține că și-ar fi dorit o relație serioasă cu el.

Marian Tătic își susține nevinovăția, în timp ce Laurette susține că toate acțiunile lui au drept scop denigrarea sa în spațiul public. Vedeta susține că nu are nimic de ascuns, motiv pentru care conversațiile dintre ea țși ag…resor sunt deja la dosar, la po…liție. Autoritățile vot fi cele care vor decide exact de partea cui este adevărul.

Oricum, întreaga conversație dintre mine și acest ag…resor a fost deja pusă la dosar, ieri, la P…oliție. Eu nu am nimic de ascuns, pentru că mesajele au foat date de el doar cu scopul de a mă denigra pe mine în spațiul public’, a spus cântăreața la Antena Stars.

Laurette nu a negat că agre…sorul i-ar fi cumpărat lenjerie int…imă, însă a privit-o drept cadou, dat fiind că ea considera că erau la început de relație.

„Eu nu ascund faptul că el m-a sunat în timpul zilei, mi-a zis că este la mall, că vrea să-mi cumpere ceva frumos. Nimic ciudat până aici. Mi-a trimis niște poze cu lenjeria respectivă, iar eu i-am comunicat măsurile, dar i-am solicitat să-mi ia o altă lenjerie. Din punctul meu de vedere, nu văd nimc deplasat în faptul că un bărbat dorește să facă un cadou din moment ce noi doi ne văzusem cu o seară înainte la masă’, a mai spus Laurette.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds