Sigur așa o să-și permita un acoperiș deasupra capului:

Mo…artea soției sale, Cornelia Catanga, i-a răp…us sufletul lui Aurel Pădureanu. Artistul este devastat de durere, mai ales că familia sa se confruntă cu probleme financiare de ani buni, iar în ultimele luni s-au accentuat din cauza pandemiei. Aurel Pădureanu și fiul său au făcut eforturi mari ca să o conducă pe ulti..mul drum pe cântăreața de muzică de petrecere. Acum, odată cu dec…esul Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu trebuie să primească un ajutor de la stat. Iată despre ce sumă este vorba!

Ce ajutor trebuie să ia Aurel Pădureanu de la stat, după dec…esul Corneliei Catanga
După înmo…rmân..tarea Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu vrea să facă demersurile necesare pentru a primi ajutor de de…ces. Este vorba despre o sumă de 5.429 lei, deoarece cântăreața era asigurată, însă, dacă nu ar fi fost, Aurel Pădureanu putea primi doar jumătate, 2.715 lei.

Totodată, când era în viață, Cornelia Catanga primea o pensie de 1.900 lei, pentru invaliditate gradul I, pentru că era aproape oarbă. Cuprins de durere, Aurel Pădureanu speră să-și mai găsească putere încât să parcurgă toți pașii legislativi pentru a obține ajutorul de la stat. Este mai greu, spune el, având în vedere că regretata artistă avea această pensie de handicap, potrivit playtech.ro.

„Mi-a mu…rit nevasta. Ea avea o pensie de handicap, că știți că avea probleme cu ochii. La ăia mai puneam și plăteam chiria. 1.900 de lei avea. Normal, ar trebui că umblu să ne dea ajutorul ăla de înm..orm…ântare, dar cred că nici pe ăla nu ni-l mai dă, că ea avea pensie de handicap, nu a cotizat.Cine știe, trebuie să umblu până îmi vine rău pentru ăia 1.500 de lei. Astea sunt legile în România, asta e țara în care trăim”, a spus Aurel Pădureanu, cu ochii în lacrimi.

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga locuiau cu chirie într-o casă din Bragadiru. În urmă cu 16 ani, Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga au făcut un împrumut bancar de 90.000 de euro, pentru a-și renova vila din Chitila, dar acest lucru i-a adus într-o situație precară în 2014. Nu și-au mai putut achita la timp rata mai ales că artista a avut probleme de sănătate, iar anul trecut a venit și pandemia care le-a agravata situația financiară. Regretata cântăreață a spus într-un interviu că nici măcar bani de pâine nu au avut, la un moment dat.potrivit online-news

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds