Mirela Vaida nu mai prezintă emisiunea „Acces Direct”. Cine i-a luat locul

Surpriză de proporții pentru fanii emisiunii “Acces direct”, de la Antena 1. Mirela Vaida nu și-a mai făcut apariția în platoul emisiunii la începutul acestei săptămâni.
În locul ei și-a făcut apariția interpreta de muzică populară Emilia Ghinescu. Lipsa Mirelei Vaida din emisiune nu ar avea legătură cu incidentul petrecut în urmă cu mai bine de o săptămână când, prezentatoarea a fost atacată în direct de o femeie necunoscută care a aruncat înspre ea un pietroi. Emilia Ghinescu a explicat că în această perioadă Mirela Vaida are o mulțime de proiecte de care trebuie să se ocupe și, de aceea, ea o va înlocui o perioadă la „Acces Direct”.
„Astăzi sunt prezentatorul de rezervă pentru că așa cum știți Mirela este ocupată cu proiectul Te cunosc de undeva! Îi țin pumnii și îi doresc din tot sufletul baftă și succes acolo. De mâine își va relua locul aici la cârma emisiunii Acces Direct, așa cum o face de multă vreme. Indiferent ce s-ar întâmpla pe parcursul derulării acestui proiect, Mirela este o puternică și va depăși situația și va continua acest proiect, mai ales că are în spate o echipă senzațională de producție”, a spus solista de muzică populară, la Antena 1.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds