Carmen Harra, noi profetii pentru Romania. Ce se va intampla dupa proteste: “Arafat si…”

Carmen Harra a facut noi previziuni pentru Romania. Carmen Harra este una dintre cele mai cunoscute prezicatoare din tara. Femeia a prezis mai multe scandaluri din showbiz, divoturi, dar si catastrofe naturale. Celebra” prezicatoare” vorbeste despre ceea ce se va intampla dupa proteste.

Clarvazatoarea a postat pe pagina sa de Facebook un nou mesaj adresat romanilor.

“Revolutia din Romania se va accentua, ducand la caderea conducerii, plecarea lui Arafat si instalarea unui nou guvern! Sunteti gata? Va vorbesc despre asta de 2 ani! Doamne ajuta!”, a scris Carmen Harra pe Facebook.

Reactiile internautilor nu au intarziat sa apara.
“Doamne ajuta asa sa fie.. Sau trezit multi romani la realitate si au dat seama ca a fost o manipulare mondiala toata vrajeala cu Covid 19..

Doamne ajuta..dar oare cine va veni la conducere….ca ne cuprinde teama si de mai rau………

Sa va auda Dumnezeu si asa sa fie !! 🙏 Poate mai avem o sansa de salvare pana nu ne “desfiinteaza” efectiv ca si natie, ca si oameni… 😔

Oare pleaca si virusul cu ei? Sora mea a fost internata cu febra mare, tuse puternica si stare de slabiciune. Deci chiar credeti ca acest virus nu exista si nu trebuie sa ne protejam? Eu cred ca trebuie in continuare grija de noi si de cei dragi. Politic nu ma intereseaza cine conduce atata timp cat suntem sanatosi.

De-a lungul timpului schimbari de guverne sunt mereu…nu se va schimba nimic.Doar alte masti aceiasi piesa.Lasati doamna previziunile nu aveti nici o treaba”, sunt doar cateva dintre comentariile intenatilor.

 

Carmen Harra: Pandemia nu se rezolva, trauma nu dispare

“Nu vom mai calatori asa cum am facut-o pana acum, dar asta va fi valabil multa vreme de acum inainte. Se va reveni la o religie noua care va reuni omenirea”, a spus Carmen Harra.

“Anul 2021 este dominat, daca ne uitam dupa conceptul pitagorian, de energia cifrei 5. Cifra 5 simbolizeaza eliberare. Deci noi avem nevoie sa ne eliberam de toate incarcaturile astea karmice care le-am carat in 2020”, a mai spus Carmen Harra.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds