Veste proasta din Italia. Autoritatile prelungesc restrictiile

Autiritatile din Italia au decis sa prelungeasca restrictiile, printre care inchiderea restaurantelor, magazinelor si muzeelor pana la 30 aprilie. Decretul a fost semnat miercuri seara de premierul Mario Draghi, potrivit AFP.

In noul decret se prevede vaccinarea obligatorie pentru personalul sanitar si mentioneaza ca anumite masuri de relaxare vor putea fi luate inainte de sfarsitul lui aprilie daca situati se va ameliora.
Toate regiunile din Italia vor ramane, in perioada 7-30 aprilie, fie clasificate “rosii”, fie “portocalii”, in timp ce numai clasificarea “galben” permite deschiderea restaurantelor pana la orele 18.00 si o mobilitate mai mare.

Cea mai mare parte a tarii este supusa unor restrictii severe pentru a opri raspandirea virusului care face prapad in cel de-al treilea val de COVID-19 (inchiderea pentru public a barurilor si restaurantelor, calatorii limitate).

De asemenea, intreaga peninsula va fi clasificata in zona “rosie” (risc ridicat de contaminare si restrictii maxime) pentru weekendul de Pastele catolic.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds