Ce salariu are Mirela Vaida la Antena 1

Mirela Vaida este una dintre cele mai longevive apariții TV, așa că nu este de mirare că și onorariul moderatoarei este pe măsură. Vedeta se bucură de un salariu frumușel, iar banii vin din două părți: Acces Direct și Te cunosc de undeva.

Mirela Vaida se poate lăuda cu un salariu pe care multe vedete de la noi și l-ar dori. Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, moderatoarea încasează, lunar, suma de 5.000 de euro pentru emisiunea Acces, jumătate din salariul pe care îl avea Simona Gherghe, în cadrul aceluiași proiect de televiziune.

Dar asta nu este tot, căci Mirela Vaida mai încasează o sumă impresionantă și din proiectul Te cunosc de undeva. Moderatoarea s-a înțeles la suma de 15.000 de euro, iar filmările durează 3 luni. Practic, în fiecare din cele 3 luni, Mirela Vaida va încasa 5.000 de euro pe lună.

“La ‘Acces direct’ câștigă puțin, comparativ cu Simona Gherghe care lua 10.000 de euro lunar. Când a primit propunerea pentru TCDU (n.r.- Te cunosc de undeva), Mirela a fost tare încântată. A venit fix într-un moment în care alte activități profesionale erau blocate. A cerut 15.000 de euro ca să semneze, dar cred că accepta și mai puțin, atât de mult i-a plăcut proiectul”, au dezvăluit surse, pentru fanatik.ro.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds