Viața Ginei Pistol, schimbată total de când are un copil. Cum se descurcă prezentatoarea de la Chefi la cuțite în rolul de mamă: ”Mă declar fericită”

Chiar dacă acum este mamă cu normă întreagă acest lucru nu o împiedică pe Gina Pistol să fie cel puțin la fel de activă pe rețelele de socializare, continuănd astfel să își țină admiratorii la curent cu tot ce se petrece în familia ei.

Viața Ginei Pistol s-a schimbat radical de când este mamă
Ei bine, dacă micuța Josephine se poate declara un copil extrem de iubit și răsfățat, nici partenera de viață a lui
Smiley nu o duce rău. Se pare că bebelușul nu îi dă mari bătăi de cap blondinei, care, uneori, are timp să se bucure și de micile plăceri sau necesități ale vieții: cum ar fi un somn destul de bun și o baie fierbinte. Dacă multe proaspete mămici sunt puțin date peste cap de venirea pe lume a primului copil, Gina s-a afișat recent pe rețelele de socializare zâmbitoare, cu un chip senin, lipsit de cearcăne și gata să împărtășească mici chestiuni de ”părințeală” cu fanii ei.

Vedeta, mândră nevoie mare, le-a mărturisit că are parte de o zi bună căci a dormit circa cinci ore, a apucat să își spele și părul, iar acum se bucură și de câteva clipe în bătaia soarelui.

”Fața mea după ce am dormit cinci ore. Cinci ore legate. Am și părul spălat. Ce să mai zic, mă declar o femeie fericită.
De ce am specificat că am părul spălăt, pentru că acum nu mai pot să-l spăl spontan. Să zic că fac duș și să splă și părul așa.
Nu, acum trebuie să fac programare”, a spus Gina Pistol pe pagina sa de Instagram, vizibil împlinită de ceea ce trăiește acum,
sentiment pe care îl trăiește și artistul care se declară în culmea fericirii de când este tată. scrie spynews.ro

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds