După m0artea lui Nelu Ploieșteanu, soția sa are de asemenea probleme de sănătate! Ce s-a întâmplat cu Elena

Noaptea trecută Nelu Ploieșteanu a murit, la vârsta de 70 de ani! Din păcate, problemele din ultimul timp au afectat-o și pe soția artistului, iar ea a ajuns în urmă cu doar câteva zile de urgență la spital

Anunțul tragic al acestei dimineți e că Nelu Ploieșteanu a pierdut lupta cu viața la 70 de ani, asta după ce în urmă cu mai multe săptămâni celebrul artist a ajuns de urgență la spital cu probleme grave, fiind depistat pozitiv și cu COVID-19!

Și soția lui Nelu Ploieșteanu are probleme de sănătate
Din păcate, probleme de sănătate are și cea care îi e parteneră de viață, soția sa Elena, asta după ce în urmă cu doar câteva zile femeia a ajuns, de asemenea, la spital de urgență, după ce și-a spart capul.
Acesteia i-au fost aplicate rapid câteva fire de sutură neresorabile, iar dacă la acel moment ea era în afara oricăui pericol și dădea semne de îmbunătățire, același lucru nu putea fi spus și despre marele artist.

”Săraca femeie, la câte a pătimit în ultimele luni numai asta nu-i mai trebuia pe cap. Dar ce să faci când e să vină toate cele rele peste tine? Înduri şi te rogi să ieşi la liman! Nea Nelu s-a dus târziu la spital. A tras de el cât a putut, că aşa e în meseria asta a noastră, a lăutarilor. Tragem de noi, să mai cântăm o seară şi încă una, până când nu mai putem. Mai ales în vremurile astea, când nu mai găseşti aproape nimic, e foarte, foarte greu. Aşa că a ajuns la spital, într-o condiţie foarte grea.”, a declarat vărul artistului, potrivit impact.ro.

Nelu Ploieșteanu a trecut printr-o perioadă cumplită în ultimii ani

Familia lui Nelu Ploieșteanu a avut parte de o mare tragedie în ultimii ani, asta deoarece în 2018 Mihaiță, fiul de 32 de ani al artistului, a decedat în urma unei boli grave cu care s-a luptat mai mult timp.

Pentru cântăreț și soția sa au fost cele mai grele clipe, iar aceștia au traversat cu greu momentul despărțirii de băiatul lor.

Cântărețul povestea mereu cu regret în toate aparițiile TV despre fiul său, însă iată că de acum cei doi se vor reîntâlni în ceruri, acolo unde artistul va fi alături și de alți colegi de breaslă plecați din această lume.

Vă reamintim că în urmă cu o săptămână Cornelia Catanga a murit la vârsta de 63 de ani, tot după ce s-a infectat cu COVID-19! scrie spynews.ro

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds