Coincidențe stranii între m0artea lui Nelu Ploieșteanu și a artistei Cornelia Catanga. Viața le-a fost curm.ată în același mod

Coincidențe stranii între m0artea lui Nelu Ploieșteanu și a artistei Cornelia Catanga. Coronavirusul a pus stăpânire pe viețile oamenilor, iar printre cei care au mur1t din cauza acestui virus s-au numărat artiștii muzicii lăutărești Cornelia Catanga și Nelu Ploieșteanu. Cei doi au fost prieteni ani de zile, iar m0artea lor a întristat multă lume. Cu toate astea, celebrii artiști au cinci coincidențe stranii legate de moartea lor.

Coincidențe stranii între m0artea lui Nelu Ploieșteanu și a artistei Cornelia Catanga. Viața le-a fost curmată în același mod
Ce au avut în comun Nelu Ploieșteanu și Cornelia Catanga. După moartea subită a artistei Cornelia Catanga, un alt nume important al muzicii lăutărești ne-a părăsit. Nelu Ploieșteanu s-a stins din viață în această dimineață, după ce a fost infectat cu COVID19. Cei doi artiști au fost iubiți de public,iar acum că au murit, multă lume sunt șocați și îndurerați. Cornelia Catanga și Nelu Ploieșteanu colegi de breaslă, dar și prieteni foarte buni.
Astfel, există mai multe coincidențe stranii legate de m0artea celor doi. În momentul în care au fost infectați cu COVID19, ambii au refuzat să meargă la spital pentru a fi îngrijiți de medici specialiști. Cu doar o săptămână înainte să se prăpădească, Cornelia Catanga se ruga pentru sănătatea prietenului său, Nelu Ploieșteanu. „A început să ne fie frică să mai trăim văzând ce se întâmplă. M0artea e mai aproape ca oricând de oameni”, a spus Aurel Pădureanu.

O altă coincidență care leagă decesul lui Nelu Ploieșteanu de cel al Corneliei Catanga are legătură cu data m0rții acestora. Artista s-a stins din viață în noapte de joi spre vineri, pe 26 martie, iar regretatul artisti a mur1t tot în noaptea de joi spre vineri, pe 2 aprilie. De asemenea, persoana care a anunțat m0artea Corneliei Catanga a anunțat și decesul regretatului artist, Nelu Ploieșteanu. Este vorba despre jurnalista Mara Bănică. “Din păcate, Cornelia Catanga s-a prăpadit. Sunt împietrită, efectiv. Un stop cardio-respirator, suprapus cu un COVID a răpus o, acum o oră (n.r.: 03:52), la Spitalul Universitar din Capitală. Dumnezeu să o ierte!”, a scris Mara Bănică în zorii acestei dimineți pe Facebook. Vineri dimineață, aceasta a postat din nou un mesaj cutremurător. „Speram să nu primesc niciodata vestea asta… Drum bun, nea Nelu! Să te ierte bunul Dumnezeu şi să-ti Odihnească sufletul în Rai!”, a scris jurnalista pe pagina de socializare.

Coincidențele stranii dintre cei doi nu se termină aici. Cornelia Catanga a fost înmormântată fiind condusă pe ultimul drum de câțiva oameni, pentru că regulile impuse împotriva coronavirusului interzic participarea mai multor persoane la un priveghi. Artista nu a avut parte de un priveghi la care familia să poată veni să o jelească, fiind înm0rmântată dezbrăcată și cu sicriul sigilat. De aceeași înm0rmântare va avea parte și Nelu Ploieșteanu, pentru că a fost infectat cu noul coronavirus. Interpretul de muzică lăutărească a fost invitat la o petrecere de 8 martie, iar de acolo a luat virusul. „Mă simt minunat! Vă mulţumesc din suflet şi vă aşteptăm încă ani buni înainte! Toţi oamenii care vin mă îmbrăţişează, dau mâna cu mine, ne-am sărutat. Chiar glumea doamna Andreea, şefa de aici: „Maestre, dar nu vă feriţi?”. „Nu mă feresc, doamnă, mă fereşte Dumnezeu. Nu am avut nicio problemă.”, a spus artistul la restaurantul respectiv.

 

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds