Raspunsul ei:

Diana Șoșoacă trece din scandal în scandal. Senatoarea a fost umilită de un jurnalist în cadrul unei emisiuni televizate, în urma declarațiilor făcute.

Diana Șoșoacă, umilită de un jurnalist în cadrul unei emisiuni TV
Diana Șoșoacă este cunoscută pentru aparițiile surprinzătoare pe care le-a avut de-a lungul timpului. Mai mult, nu este emisiune la care să nu participe fără să se termine cu o ieșire din platou sau cu jigniri dure. Într-o emisiune difuzată la Realitatea, Diana Șoșoacă a vorbit despre problemele cu care se confruntă minerii, având în vedere protestele acestora din Valea Jiului de zilele trecute. Senatoarea a mai povestit cum a fost bătută de mineri atunci când avea 15 ani. Mai mult, Șoșoacă a început să îl citeze pe Dan Andronic, care îl critica dur pe Grigore Cărtianu, invitatul alături de care se afla în emisiune. Din acel moment a pornit un întreg scandal în platou.

Emisiunea care trebuie să aibă la bază o dezbatere civilizată s-a transformat într-o adevărată mascaradă în care invitații și-au făcut reproșuri reciproce. În timp ce jurnalistul a menționat ce scriu ziarele despre Diana Șoșoacă, aceasta l-a acuzat la rândul ei că este plătit de USR pentru a vorbi urât despre ea.

Jignirile au continuat fără oprire, iar Diana Șoșoacă a ieșit din platoul emisiunii.

„Pe mine vă rog să mă scuzaţi. Nu pot sta lângă o asemenea caricatură de jurnalist”, a spus Diana Șoșoacă la ieșirea din platou.

Cărtianu a rugat-o pe Diana Șoșoacă să își controlezez temperamentul, după ce aceasta l-a acuzat că nu cunoaște nici măcar limitele jurnalismului.

„Să ştiţi că unii cunoaştem legea. Dumneavoastră nu cunoaşteţi nici măcar limitele jurnalismului”, i-a spus Diana Șoșoacă lui Grigore Cărtianu.

În timp ce senatoarea ieșea din platou, Grigore Cărtianu a profitat de moment și i-a mai adus câteva acuzații.

„Vedeţi că râde toată ţara de dumneavoastră. Aţi ajuns ruşinea României, mincinoasa numărul unu a României”, a mai strigat jurnalistul după avocata.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds