Alex Velea dezvăluie motivul pentru care el și Antonia nu vor mai avea un copil

Antonia și Alex Velea se numără printre cele mai apreciate cupluri autohtone, iar artistul a dezvăluit motivul pentru care cei doi nu vor mai avea un copil.

Antonia și Alex Velea formează de mulți ani un cuplu. În ciuda faptului că povestea lor de dragoste a fost presărată și cu momente dificile, iar cei din jur nu credeau că pot avea o relație atât de solidă, iată că astăzi se bucură de o familie minunată.

Alex Velea și Antonia au împreună doi băieți, pe Dominic și Akim, iar artista mai are o fiică, Maya, din căsătoria anterioară cu Vincenzo Castellano. De-a lungul timpului, au tot existat zvonuri conform cărora Antonia ar fi din nou însărcinată. Artistul a dezvăluit că starea de sănătate a Antoniei nu îi mai permite să mai aibă un copil și că amândoi nu își doresc să riște sau să pună copilul în pericol. „Sănătatea nu îi mai permite iubitei mele să facem al patrulea copil. Grupa de sânge nu îi mai permite treaba asta. Și cu siguranță copilul ar avea de suferit și nu vreau să se întâmple asta sau să riscăm. Și zic că avem trei copii…e ok”, a declarat Alex Velea, citat de Libertatea.

Alex Velea a vorbit cu sinceritate despre începutul relației sale cu Antonia și cum au fost afectați de speculațiile din presă și comentariile negative la adresa lor de la vremea respectivă. „Ne durea inima pentru părinții noștri că văd tot felul de articole și mama avea probleme cu tensiunea și asta mă frustra. A trecut perioada asta. Oamenii ne vedeau urât, că ne-am destrămat unul altuia familiile, că am încercat să ne construim o fericire pe necazul altora. Și le-am demonstrat că nu este deloc așa. Suntem niște oameni care și-au căutat norocul și fericirea”, a spus Alex Velea într-un interviu pentru Antena Stars.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds