Gabriela Spanic, apariție senzuală pe Instagram. Imaginea a făcut furori pe internet: ”Mă retrag să citesc comentariile voastre!”

Gabriela Spanic, actrița cunoscută pentru rolurile pe care le-a interpretat în telenovele de succes, este din nou în centrul atenției. Aceasta participă la concursul ”Dancing With The Stars”, în Ungaria, alături de un român, iar de curând și-a surprins total fanii.

Gabriela Spanic are 46 de ani, dar se menține într-o formă fizică de invidiat, iar o dovadă în acest sens este imaginea postată pe Instagram în urmă cu câteva ore.
În imaginea respectivă, Gabriela Spanic, care este recunoscută pentru rolurile din telenovele “Uzurpatoarea”, “Prisionera” sau “Tierra de Passiones”, a pozat în lenjerie intimă, lăsându-și la vedere trupul perfect în toată splendoarea.

”Tocmai am găsit fotografia asta pe care am făcut-o pentru Revista H acum câțiva ani. Pentru moment, mă retrag încet ca să citesc comentariile voastre.”, a glumit actrița.

Iar comentariile nu au întârziat să apară: ”Întotdeauna frumoasă. Să fii binecuvântată.”, ”Foarte frumoasă, o adevărată regină”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Gabriela Spanic participă la emisiunea ”Dancing With The Stars” alături de Andrei Mangra, un român cunoscut și pentru alte apariții televizate.
”Este foarte muncitoare și îi place ceea ce face. Eu am destulă experiență și sunt obișnuit să-mi învăț partenerele”, a mărturisit dansatorul despre Gabriela, potrivit Click.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds