Costi Ioniță, despre femeile din viața lui: Toate sunt niște…

Costi Ionita este unul dintre cei mai discreti artisti de la noi. Cantaretul isi tine viata personala departe de camerele de filmat si vorbeste cu mare respect despre fostele sale iubite. Costi sustine ca a avut in viata lui doar femei superbe, minunate, insa nu a fost sa fie.

„Momentan nu as putea sa spun ca sunt intr-o relatie oficiala cu cineva. Este greu cu mine. Nu sunt neaparat dificil. Toate vin la momentul potrivit. Cand faci acest pas trebuie sa ai si partenera de viata potrivita. Plus ca eu sunt plecat 6 luni pe an din tara. Pentru a face un copil trebuie sa ai o stabilitate. Spatiul tau de iubire cum imi place mie sa spun. Toate la timpul lor. Directiile duc si catre acest lucru.

Am simtit de cateva ori. Toate femeile din viata mea au fost minunate si superbe. E clar ca trebuie sa fie o femeie frumoasa. Pentru ca un cuplu sa fie fericit este nevoie de cinci elemente. Compatibilitate fizica si secxsuala, compatibilitate emotionala, cea motrica, compatibilitatea intelectuala.

Acestea patru sunt pentru majoritatea oamenilor, insa mai exista un punct. Chiar m-am despartit de o femeie superba din acest motiv: compatibilitate spirituala. Trebuie sa intelegem ca nu suntem doar carne si oase. Femeia de langa mine trebuie sa inteleaga ca este ceva si dincolo de apartente. Pentru mine acest punct este foarte important”, a declarat Costi.

Costi Ionita a luat in calcul adoptia. Insa, artistul sustine ca nu exclude posibilitatea de a deveni tata.

„Daca se intampla si exista iubirea aia. Acest foc se naste dintr-o pasiune. De ce nu. Daca ar fi dupa mine, as vrea sa ajut un suflet. Sa fac si copilul meu, dar sa ajut pe cineva. As face asta pentru a ajuta un suflet. Nu mi-e teama sa am un copil al meu. Este o binecuvantare. Pentru copil iti trebuie foarte multe intelepciune. Trebuie sa-l inveti niste lucruri.

In acest moment, imi doresc din tot sufletul sa ma indragostesc. Sa simt fiorul ala. Cea mai lunga relatie a mea a fost de 2 ani si jumatate. Nu a mai fost sa fie, eram si mai mici. La 22 de ani. Atunci eram mai putin intelept”, a mai spus Costi Ionita.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds