Reacția lui Raed Arafat, după apariția fotografiilor în care nu poartă mască: ”Poza e…”

În mediul online, au apărut mai multe fotografii în care Raed Arafat a fost surprins fără mască de protecție. Acum a apărut și reacția șefului DSU.

În fotografiile care s-au viralizat rapid, Raed Arafat a fost surprins într-un centru comercial fără mască de protecție. Șeful DSU susține că pozele sunt vechi de un an, atunci când nu era pandemie și că de fapt sunt persoane care vor cu orice preț să-l denigreze.

Raed Arafat a publicat un mesaj în care spune, de altfel, că a slăbit 12 kilograme în ultimul an și că este vizibilă diferența între pozele de atunci și cele actuale.

„Cu câteva ore mai devreme au apărut pe mai multe conturi postări care folosesc o poza cu mine la cumpărături, fără mască, insinuând că ar fi o poză recentă în contextul deplasării mele într-o misiune oficială în afara României. Țin să aduc la cunoștință celor care au văzut această poză în diferite postări, că poza nu este una recentă, fiind de mai mult decât un an, când purtarea măștii nu era obligatorie.

Ca să fac și o glumă, între ziua în care a facut cineva poza respectivă și ziua de astăzi, sunt cu aprox. 12 kg mai puțin!

Cei care încearcă din răsputeri să mă denigreze, cu siguranță vor continua să facă acest lucru lansând informații false peste tot și cu oricare ocazie pe care o au. Am încredere că marea parte a populației știe acest lucru deja!”, a scris șeful DSU pe contul său de Facebook. potrivit online-news

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds