Gina Pistol și Smiley, cea mai romantică fotografie de până acum

Gina Pistol și Smiley trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Cei doi au devenit părinți recent, iar de data aceasta au surprins cu o fotografie romantică în doi! Reacția prietenilor și a fanilor nu a încetat să apară.
Pentru Gina Pistol și Smiley aceste momente sunt unele pe care le-au așteptat de mult timp, asta deoarece dacă anul trecut anunțau cu emoție că vor fi părinți, în luna martie visul li s-a îndeplinit, iar în viața lor a apărut micuța. Chiar dacă în acestă perioadă nu mai au atât de mult timp pentru ei, iar fetița lor e cea mai importantă, Gina Pistol și-a surprins fanii pe rețelele de socializare cu o fotografie romantică alături de tatăl fetiței sale, Smiley.

”O poza veche. N-am poze mai noi cu noi 😊”, a scris Gina Pistol în dreptul fotografiei care a adunat o mulțime de inimioare pe Instagram.

Pentru Gina Pistol și Smiley noul rol de părinți a fost destul de complicat la început și chiar prezentatorea de la Chefi la cuțite a mărturisit pe Instastory că a urmat o perioadă complicată după externarea din spital.
Vedeta a mărturisit că s-a descurcat cu greu cu cea mică în primele săptămâni de după naștere, însă Smiley a fost mereu aproape de ea și și-a dedicat tot timpul vieții de familie, ca un adevărat părinte.

„Primele două săptămâni au fost groaznice. Nu vreau să par mama perfectă. Nu îmi dădeam seama ce mi se întâmplă (…) Oricum, mare noroc am cu Andrei. Pentru că îmi este de mare ajutor, se descurcă foarte bine. Are darul ăsta de a rămâne calm și liniștit în momentele în care eu nu sunt calmă și liniștită. Dacă nu îl aveam pe el, cred că mintea mea o lua grav pe păpușoi”, a dezvăluit Gina Pistol pe Instagram.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds