Ce l-a pus pe Culiță Sterp să facă pentru fosta soție:

Mama Geta este foarte mândră de fiul ei, chiar dacă au fost momente când Culiță Sterp de la Survivor a dezamăgit-o enorm, unul dintre ele fiind divorțul de Carmen de la Sălciua. Mama Geta este un om cu frica lui Dumnezeu, crede în căsătorie și toată viața s-a străduit să-și țină familia unită. De aceea, a luat o decizie neașteptată când Faimosul a divorțat de Carmen.

Culiță Sterp provine dintr-o familie numeroasă, cu încă două surori și un frate, toți crescuți cu credință în Dumnezeu și dragoste pentru familie. Pentru Faimosul de la Survivor n-a fost, însă, cu noroc prima căsnicie și a divorțat de Carmen de la Sălciua, în ciuda lacrimilor mamei sale.

Invitată în platoul WOWbiz, mama Geta a dezvăluit că divorțul lui Culiță a afectat-o foarte mult și nici până în ziua de astăzi nu știe cum s-a produs ruptura, care a dus la despărțirea de Carmen.

„Sunt foarte mândră de el. M-am supărat pe el atunci când a avut divorțul. Am și plâns și chiar am suferit. Eu sunt foarte statornică și îmi place așa dacă ai jurat în fața lui Dumnezeu, să îl respecți pe Dumnezeu prima dată. L-am pus să își ceară iertare și în fața lui Dumnezue și în fața lui Carmen că i-a greșit.

Până la urmă a greșit și ea și nu știu cum s-a întâmplat ruptura. Eu măcar acum mă gândesc că îi dă Dumnezeu minte. A doua șansă i-a dat Dumnezeu. Trebuie să te îngrijești de ce îți dă Dumnezeu în viață, eu pe principul ăsta sunt, nu de ce îți oferă prietenii sau prietenele’, a declarat mama Geta potrivit wowbiz.ro.

La rândul ei, și Carmen îi poartă un respect deosebit fostei soacre și a recunoscut fanilor de pe Instagram că păstrează legătura cu mama Geta.

„Da! Din când în când! Eu nu am în suflet răutăți față de nimeni! O respect pe ea, cât și pe fete, ne-am înțeles foarte bine, am făcut parte din familia lor o perioadă și după cum bine știți am încercat să fiu rezervată și în acel „scandal’ de atunci și asta pentru că am știut că timpul va vindeca rănile’, a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram potrivit online-news.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds