Brigitte și Florin Pastramă, scene de gel0zie din cauza unei menajere. Care sunt dezvăluirile menajerei

Se pare că Brigitte a descoperit că menajera i-ar fi făcut avansuri lui Florin. Acest scandaI a plecat de la niște discuții pe care menajera le-a avut cu soțul lui Brigitte Pastramă. Alina, cea care le este menajeră, povestește că muncește cu drag și că nu îi e rușine cu munca de menajeră. Brigitte, urmărind episodul din emisiunea lor de pe Antena 3, a observant discuțiile dintre Alina și Florin și a devenit geloasă. Menajera i-ar fi sugerat să o ajute să calce, dar Florin a fost destul de categoric și a refuzat să continue discuția.

“Hai să nu încurcăm lucrurile. Dacă ne vede Brigitte că calcam amândoi, ne calcă ea pe noi”, îi spune Florin.

În timpul emisiunii, Brigitte și Florin nu știu exact ce a înregistrat fiecare. Tocmai de aceea, Brigitte a vrut să revadă acel fragment, pentru a se convinge că discuțiile dintre Alina și Florin nu aveau alte conotații. Alina, în vârstă de 29 de ani, spune că în trecut a făcut menaj timp de 7 ani în casa unui senator. “E un bărbat care arată bine, nu pot minți, dar nu m-am dat la el”, a declarat menajera. “Mi-a plăcut foarte tare și mie și lui Brigitte de ea”, a mărturisit Florin.

Florin Pastramă spune despre Alina că e o fată muncitoare și i-a plăcut că a ajutat-o pe Brigitte în casă. “Sunt pocăit, nu îmi mai permite religia să fac glume cu tine”, a spus Florin, care se scuza că nu vrea să mai glumească cu ea. Eu pe Brigitte o respect, hai să nu mai avem glumele astea”, a mai adăugat Florin.

Soțul lui Brigitte regretă că nu i-a spus din timp lui Brigitte despre acest incident și soția lui a descoperit acest lucru uitându-se la noul episod din emisiunea lor.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds