Marcel Ciolacu, atac dur la adresa Guvernului: “Crestere economica pe hartie – nu in portofelele oamenilor”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, lanseaza acuzatii grave la adresa Guvernului condus de Florin Citu. Presedintele Social – Democartilor a afirmat ca acasta cresterea economica laudata de guvernanti este doar pe hartie, iar pentru romani este doar saracie.

“Cresterea economica prognozata de FMI este doar pe hartie si pentru camarila de dreapta! Pentru romani este doar saracie!!! Preturile la alimente si utilitati au explodat, euro a ajuns la 5 lei, iar puterea de cumparare a scazut dramatic.

Este o crestere economica pe hartie – nu in portofelele oamenilor! Iar mai mult de jumatate din PIB inseamna datorie. De fapt, asa-zisa crestere economica contabila se resimte negativ in buzunarul cetatenilor si in conturile companiilor.

Cand cresti pe datorie si pe inflatie, de fapt scazi. Scazi pentru ca puterea ta de cumparare scade. Oamenii nu pot fi mintiti cu statistici pentru ca ei se confrunta zilnic cu cresterea preturilor din magazine.

n fapt, Romania va creste pe datorie, ceea ce inseamna viitoare taxe marite!

In plus, romanii vor fi tot mai apasati de povara datoriilor pe care Guvernul ii obliga sa le suporte.

Fiecare roman era deja mai dator cu 8.000 de lei dupa anul 2020 pentru modul dezastruos in care guvernul a gestionat criza economica. In 2021, ni se pregateste o noua supraindatorare de inca 24 miliarde euro, adica alti 8.000 de lei/cetatean.

Romania creste pe datorie, iar asta inseamna ca ea se umfla contabil, dar de fapt, nu se dezvolta ecomomic si social!”, este mesajul postat de Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds