S-a întâmplat în weekend! Raluca și Pepe, din nou împreună, la 2 luni de la div0rț

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat, însă de dragul fiicelor pe care le au împreună, au păstrat o relație de prietenie și o apropiere care le permite să facă lucruri bune pentru acestea. De ziua de naștere a Rosei, artistul și fosta lui soție s-au reunit, iar internauții au avut parte de gesturi inedite din partea lor.

Zilele trecute, Pepe și Raluca Pastramă au sărbătorit-o pe Rosa, căci micuța a împlinit 6 anișori. Așa cum era de așteptat, în ciuda faptului că nu mai formează un cuplu, cei doi s-au reunit de dragul fetiței și s-au comportat cu toții ca o adevărată familie. Raluca Pastramă a făcut publice mai multe imagini de la ziua de naștere a Rosei, care s-a desfășurat, din cauza pandemiei, în condiții restrânse, numai în compania lui Pepe și a surorii sale. Pe contul ei de Instagram, Raluca i-a dat tag chiar și lui Pepe, iar artistul a redistribuit postarea, spre bucuria internauților care îl urmăresc. Încă o dată, cei doi le-au demonstrat tuturor că sunt extrem de uniți și că, în ciuda divorțului, se înțeleg în continuare foarte bine, pentru fiicele lor.

Pepe a rămas fără bani, după divorțul de Raluca
Pepe se plânge că are probleme cu banii după divorțul de Raluca Pastramă. Deși cei doi foști soți și-au împărțit bunurile corespunzător, artistul se pare că se află într-o criză financiară.potrivit online-news

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds