Florin Piersic refuza sa iasa din casa

Marele actor, Florin Piersic, trece printr-o perioadă dificilă. Din pricina pandemiei de coronavirus, Piersic senior a decis să stea izolat în casă. Actorul a ajuns la o vârstă înaintată, de 84 de ani, fiind în categoria de risc. Totuși, vedeta a reușit să primească o vizită neașteptată, care însă la bucurat.

Florin Piersic a primit o vizită la Cluj, în izolare
Celebrul actor locuiește împreună cu actuala soție, Anna Torock, la Cluj Napoca. Dată fiind situația provocată de pandemie, Florin Piersic a decis să se izoleze, păstrând legătura doar cu apropiații. Chiar și reprezentațiile pe care le avea împreună cu Medeea Marinescu, alături de care joacă piesa “Străini în noapte”, s-au anulat. Marele actor a renunțat pentru moment la scenă

„Eu am jucat câteva spectacole în perioada aceasta, şi pe căldură, însă nu este bine. Ar fi fost un risc mare pentru Florin – şi virusul, şi canicula. În ultima perioadă, a crescut foarte mult numărul bolnavilor şi am decis să suspendăm spectacolele. În august aveam patru reprezentanţi, plus cele din septembrie, însă situaţia este incertă şi pentru luna respectivă”, a spus Medeea Marinescu, potrivit click.ro.

Articole recente

Angela Rusu este insarcinata din nou. Artista mai are două fete din alte casnicii in varsta de 26 de ani si 19 ani
Ce se întâmplă cu bunurile lui Carmen Șerban. Cântăreața a anunțat că se mută din România
Român, întors din Italia, a rămas pe drumuri. Vecinii i-au transformat gospodăria în fermă
Germania ar putea intra într-un lockdown „scurt și dur”. Merkel: „Este corect”
Rugaciunea de seara. Nu te culca fara sa o rostesti!

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds